Bedrukte knuffeldieren met je eigen logo

Van zeehond tot giraf en van hond tot kat. Onze grote collectie knuffels bevat bijna 200 verschillende soorten knuffels. Zo is er voor iedere organisatie wel een knuffel naar wens te vinden. Onze knuffels kunnen niet worden bedrukt, maar wel worden voorzien van een t-shirt, jas, sjaal of bandana met uw eigen bedrijfslogo. Deze kunt u vinden onze Knuffel Accessoires. Met onze leuke knuffels, die uiteenlopen van boerderijdieren tot dieren uit de dierentuin steelt u de show. Deze relatiegeschenken zijn perfect voor zowel jong als oud!

Knuffeldieren bedrukken

Bedrukte knuffeldieren zijn leuk om weg te geven. De ontvanger van een relatiegeschenk zoals knuffeldieren met logo is er altijd blij mee en het knuffeldier is een perfect visitekaartje voor uw onderneming. Knuffeldieren bedrukken is een van onze specialiteiten binnen een ruim aanbod van bedrukte relatiegeschenken en give-aways!

Knuffeldieren met opdruk

Lijkt het u leuk om knuffeldieren met opdruk te laten maken voor uw onderneming? Er zijn talloze opties beschikbaar. U kiest het knuffeldier en de boodschap of het logo dat u wilt tonen op het dier en wij doen de rest! Door ons unieke productieproces kunnen wij snel knuffeldieren bedrukken, u heeft uw bestelling binnen no-time in huis. Uiteraard wordt uw bestelling bezorgd op het door u aangegeven adres.

Knuffeldieren als relatiegeschenk

Ook is het mogelijk om knuffeldieren in een kleine oplage te laten bedrukken. U zit niet vast aan het bestellen van enorme hoeveelheden, dat is wel zo prettig. Via onze website ontvangt u binnen twee minuten een offerte voor goedkope knuffeldieren in uw mailbox. Kies voor knuffeldieren met bedrukking voor een lage prijs met een korte levertijd. Knuffeldieren laten bedrukken is nu eenvoudiger dan ooit en om de prijs hoeft u het niet te laten!