Lippenbalsem met smaak bedrukt met uw eigen logo

Bent u op zoek naar een unieke lippenbalsem, kies dan voor een lippenbalsem met smaak. U kunt zelf kiezen welke smaak u wilt en deze bedrukken met uw eigen logo. Pinkcube helpt u graag een goede keuze te maken en de mogelijkheden van bedrukking te bespreken. Bedrukte lippenbalsems met smaak zijn niet alleen verzorgend voor de lippen, maar hebben ook een lekker smaakje.
import { debounce } from "lodash"; ^^^^^^^^ SyntaxError: Named export 'debounce' not found. The requested module 'lodash' is a CommonJS module, which may not support all module.exports as named exports. CommonJS modules can always be imported via the default export, for example using: import pkg from 'lodash'; const { debounce } = pkg; at ModuleJob._instantiate (internal/modules/esm/module_job.js:124:21) at async ModuleJob.run (internal/modules/esm/module_job.js:179:5) at async Loader.import (internal/modules/esm/loader.js:178:24)

Bedrukte lippenbalsems met smaak met uw logo

Een uniek artikel zoals de lippenbalsem met smaak, wordt nog unieker door deze te bedrukken met uw bedrijfslogo. Bij Pinkcube zijn lippenbalsems met smaak al te bestellen vanaf 50 stuks en te leveren vanaf 5 werkdagen. Schroom niet om contact op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden van onze lippenbalsems met smaak en de bedrukking ervan.

Waarom lippenbalsems met smaak laten bedrukken?

Lippenbalsems met smaak zullen uw klanten en zakenrelaties verrassen. Door de unieke smaak zijn deze lippenbalsems niet alleen verzorgend, maar ruiken ze ook nog eens heel lekker. Doordat ze dagelijks vaak gebruikt worden, zal uw bedrijfsnaam vaak opduiken. Het is dus zeker geschikt als promotieartikel voor uw bedrijf of organisatie. Verras uw medewerkers, klanten of zakenrelaties met een lippenbalsem met smaak bedrukt met eigen logo en succes is gegarandeerd.

Lippenbalsems met smaak voor elke gelegenheid

Lippenbalsems met smaak zijn er voor elke gelegenheid. Door het kleine formaat, maar de verrassende waarde, zijn lippenbalsems met smaak een leuke give-away op bijvoorbeeld beurzen. Dit artikel kan binnen elke branche als promotieartikel worden ingezet.

Verschillende soorten lippenbalsem met smaak

Onze lippenbalsems met smaak zijn verkrijgbaar in sticks en potjes. De sticks zijn in meerdere smaken verkrijgbaar, onder andere chocolade, citroen, aardbei en appel. Kies de smaak die u wilt en laat deze bedrukken met uw unieke bedrijfslogo. Er zijn meerdere bedrukkingsmogelijkheden. Neem gerust contact op met ons als u nog vragen heeft of vraag direct een offerte aan.