Mutsen bedrukken

Mutsen bedrukken met logo? Regel het eenvoudig en snel op Pinkcube.nl. Diverse soorten mutsen bedrukt of geborduurd met jou logo. Offerte binnen 1 minuut en digitale drukproef binnen 1 uur!

Een winters geschenk

De winter is het ideale seizoen om je medewerkers, klanten en relaties te voorzien van mutsen en sjaals bedrukt met jouw logo. Dit is niet alleen een leuk geschenk, maar zorgt er ook voor dat je merk extra zichtbaar is in de winter. Alle handschoenen, sjaals en mutsen bedrukken wij naar wens met logo en/of een persoonlijke boodschap.

Mutsen bedrukken of borduren met logo

Als specialist in mutsen bedrukken zorgen wij moeiteloos voor de mooiste bedrukking of borduring. Dat geldt niet alleen voor mutsen, maar ook voor sjaals, handschoenen en andere winterse accessoires. Dankzij ons brede aanbod zijn er altijd passende producten te vinden bij jouw huisstijl. En wij denken daar ook graag over mee. Mutsen bedrukken of borduren kan in maximaal 4 kleuren. Dat geven wij duidelijk aan bij ieder product.

Verschillende soorten mutsen

Onze verzameling mutsen bestaat uit verschillende modellen in diverse stoffen zoals fleece, acryl, wol of thinsulate. Fleecemutsen met logo zijn heel populair, bieden veel comfort, zijn lekker zacht en bieden warmte. Kies voor oorwarmers, een ski buf of voor een extra dikke wintermuts. Stem de kleur van de muts af op de bedrijfskleuren en je logo en ontwerp zo de ideale bedrukte muts.

Extra unieke mutsen

Wil je een extra unieke muts bedrukken? Bekijk dan ons aanbod ‘custom mutsen’. Topkwaliteit mutsen in leuke kleuren bedrukt met een unieke print. Bekijk het aanbod mutsen, kies je favoriet en laat deze bedrukken of borduren! Het voordeel van een borduring is dat dit luxer oogt en nog langer mooi blijft. Per muts zie je wat de mogelijkheden zijn voor bedrukken of borduren. En wij sturen je binnen 1 uur na de bestelling een digitaal ontwerp.

Eenvoudig bestellen

Weet je welke muts je wilt laten bedrukken met logo? Of heb je een ander winters item uitgezocht? Dan is bestellen supereenvoudig. Vul alle gevraagde gegevens in en stuur ons je logo. Wij regelen de rest! Liever eerst een offerte ontvangen voor de bedrukte mutsen? Dat is geen probleem en die sturen we zelfs binnen 1 minuut! Moeiteloos het mooiste resultaat.