Social media
Offerte binnen 1 minuut
Opgemaakte visual binnen 1 uur
Gratis verzending
9.4 Beoordeeld door klanten (11078 beoordelingen)

Advies over paraplu’s bedrukken

Waar moet ik op letten bij het laten bedrukken van een paraplu?

1

Kies het aantal kleuren opdruk

Per paraplu staat aangegeven wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn. Daarbij heb je de keuze uit een opdruk in 1 kleur tot en met 4 kleuren of een full colour opdruk.

Bedrukking in 1 t/m 4 kleuren
Voor het bedrukken van de paraplu’s in 1 tot en met 4 kleuren maken we gebruik van zeefdruk of transferdruk in PMS kleuren. Op die manier betaal je nooit meer dan nodig is. De kleuren komen bovendien altijd exact overeen met de PMS kleuren van je huisstijl.

Paraplu voorbeeld zeefdruk
Bedrukking d.m.v. zeefdruk
Paraplu voorbeeld transferdruk
Bedrukking d.m.v. transferdruk

Full colour sublimatie paraplu
Full colour paraplu’s bedrukken we in CMYK kleuren. De techniek die we gebruiken voor het full colour bedrukken van paraplu’s noemen we sublimatie. Dit is ideaal voor opdrukken met geleidelijke overgangen in kleur (zoals een fotorealistische opdruk) of bij logo’s met meer dan 4 kleuren.

Paraplu voorbeeld sublimatie
Bedrukking d.m.v. sublimatie
Trapezium techniek bij bedrukking paraplu's
Voorbeeld van een trapezium palet
2

Bepaal de opdrukpositie

We bedrukken standaard één paneel van de paraplu, maar een bedrukking op meerdere panelen is ook mogelijk. We bedrukken maximaal vier panelen, zodat de paraplu om en om een bedrukt paneel heeft.

Doordat we gebruikmaken van zogeheten ‘trapezium palletten’ (zie foto links), is het mogelijk om het logo in de maximale grootte te bedrukken op het paneel.

3

Let op kleurencombinaties

In het aanbod van Pinkcube vind je paraplu’s in diverse kleuren. Houd bij het kiezen rekening met de beschikbare kleuren en hoe deze kleuren combineren met het bedrijfslogo. De kleuren moeten natuurlijk wel goed bij elkaar passen.

Tip: kies niet voor een blauwe paraplu wanneer je logo ook grotendeels blauw van kleur is. Hoe groter het contrast tussen de kleur van je logo en de kleur van de paraplu, hoe beter je logo opvalt!

4

Kijk naar extra mogelijkheden voor decoratie

Bij een aantal paraplu’s bieden we mogelijkheden om de hoes te bedrukken of een doming met logo op het handvat te plaatsen. Zo krijgt de paraplu een extra luxe uitstraling in de paraplubak. Informeer bij onze productspecialisten naar de mogelijkheden hiervoor bij de door jou gewenste paraplu.

5

Controleer de gratis digitale drukproef

Nadat je bij ons een offerte hebt aangevraagd, ontvang je deze binnen 1 minuut in je inbox. In het proces vragen we je om je logo alvast te uploaden. Binnen 1 uur na de bestelling ontvang je van ons gratis een digitaal ontwerp van de paraplu met opdruk. Controleer deze digitale drukproef goed. Pas als het ontwerp helemaal naar wens is, gaan we de paraplu’s voor jou bedrukken.

6

Vragen?

Heb je aanvullende vragen of wilt u graag meer advies over paraplu’s? Onze productspecialisten staan voor u klaar!