Bedrukte spaarvarkens

Met bedrukte spaarvarkens laat u op originele wijze zien dat u aan zowel uw bedrijf als uw klanten een hoge waarde toeschrijft.

Bedrukte spaarvarkens

Ook al betalen we tegenwoordig allemaal elektronisch, het spaarvarken is nog altijd een aansprekend symbool voor (het streven naar) welvaart.

Door spaarvarkens met logo weg te geven zegt u in feite dat u de ontvangers welvaart toewenst en dat uw bedrijf ze kan helpen hun materiële dromen waar te maken. Eigenlijk zijn spaarvarkens als relatiegeschenk dus veel sprekender dan de meer geijkte hebbedingetjes. Tegelijkertijd zijn spaarvarkens met opdruk gewoon grappig om te geven en te ontvangen.

Toepassingsmogelijkheden voor spaarvarkens met bedrukking

Verenigingen kunnen spaarvarkens laten bedrukken met een foto die herinnert aan een belangrijke gebeurtenis zoals een jubileum of het bereiken van de finale in een toernooi. Particulieren laten spaarvarkens bedrukken met een foto van bijvoorbeeld de vakantiebestemming waarvoor ze sparen. (Het is voor ons geen enkel probleem om spaarvarkens in kleine oplage te bedrukken.) Zo zijn er talloze toepassingsmogelijkheden voor spaarvarkens met bedrukking. Laat uw fantasie maar de vrije loop.

Goedkope spaarvarkens van prima kwaliteit

Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Wij leveren goedkope spaarvarkens van prima kwaliteit. Bovendien hebt u bij ons niet te maken met lange levertijden. Wij kunnen zeer snel spaarvarkens bedrukken in elk aantal dat u wenst.
Vraag ons daarom vandaag nog naar de mogelijkheden in uw specifieke situatie. Als u ons precies vertelt wat uw wensen zijn, sturen wij u binnen 2 minuten via e-mail een scherpe, correcte en duidelijke offerte die naadloos aansluit bij uw vraag. Graag gedaan!