Eco tassen bedrukken

Een positieve bijdrage leveren aan het milieu en de zichtbaarheid van je merk een boost geven? Daar is een bedrukte eco tas een ideale oplossing voor. Laat eco tassen bedrukken en deel ze bijvoorbeeld uit op een evenement of festival. Of zet ze in als herbruikbare tas in plaats van de plastic tassen in je winkel. Pinkcube bewijst dat zo’n duurzame tas heel hip is en dat er veel keuzemogelijkheden zijn. Voor ieder doel hebben wij de perfecte eco tas in ons aanbod.

Ontdek het aanbod tassen van duurzame materialen en laat je verrassen door de vele mogelijkheden bij Pinkcube. Voor welke tas je ook kiest, wij zorgen er altijd voor dat het logo er perfect op staat. En vergeet ook niet om nog meer duurzame producten te bekijken, zoals de ​eco pennen en de andere ​duurzame relatiegeschenken in het aanbod van Pinkcube.

Waarom eco tassen bedrukken?

Een eco tas is de ideale manier om je (duurzame) boodschap te verkondigen. Je geeft niet alleen een duurzaam signaal af naar de buitenwereld, maar je draagt ook daadwerkelijk een steentje bij aan het milieu. Je verkleint de plastic afvalberg, doordat de ontvangers deze tas gebruiken voor het opbergen van spullen in plaats van plastic wegwerptasjes. Duurzame tassen bedrukken levert dus heel veel voordelen op. En daar profiteer jij niet alleen van, maar de aarde ook.

Snel een offerte in je mailbox

Het bestellen van bedrukte eco tassen is een fluitje van een cent bij Pinkcube. Per product geven we aan wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn en wat de maximale drukafmeting is. Stel je product samen door je wensen aan te geven voor de kleur, bedrukking en aantal stuks. Vraag een offerte aan en stuur ons je logo. Binnen 1 minuut heb je de offerte al in je mailbox. En binnen 1 uur ontvang je van ons een digitaal ontwerp. Helemaal tevreden? Dan starten wij snel met de duurzame tassen bedrukken.