Jute tassen bedrukken

Het materiaal jute is duurzaam, bijzonder sterk en recyclebaar. De combinatie met de mooie uitstraling zorgt voor de populariteit van de producten die van dit materiaal gemaakt zijn. Laat jute tassen bedrukken en zet ze in als duurzame vervanger van de plastic boodschappentas. Of vul de bedrukte jute tassen met leuke goodies en maak er een mooi, duurzaam relatiegeschenk van. De tas biedt volop ruimte voor je logo of tekst, zodat je merk goed zichtbaar is.

Wil je kleine jute tasjes bedrukken of een groter formaat? Bij Pinkcube heb je de keuze uit verschillende formaten. Bekijk de verschillende groottes en kies de perfecte jute tas. Heb je daar hulp bij nodig? Het team van Pinkcube denkt graag met je mee. We inspireren je ook graag met andere, producten die goed zijn voor het milieu, zoals ​duurzame bidons of ​paraplu’s van duurzame materialen.

Een herbruikbare, duurzame tas

Ben je de eigenaar van een winkel? Dan is het goed om een herbruikbare tas aan te bieden. Een jute tas, bedrukt met logo, is daar zeer geschikt voor. Deze tassen hebben een kwalitatieve, duurzame uitstraling en het logo zorgt voor extra zichtbaarheid voor jouw winkel. Maar zo’n herbruikbare, duurzame jute tas is ook ideaal voor bedrijven om in te zetten als geschenk voor medewerkers, relaties of klanten. De ontvangers nemen deze tas, en jouw logo, vervolgens mee voor de boodschappen of misschien wel op vakantie als strandtas. Een slimme manier om je merk overal te laten zien!

Jute tassen bedrukken in een paar eenvoudige stappen

Genoeg redenen om zo’n mooie tas van jute te laten bedrukken met je logo, een tekst of andere opdruk. En Pinkcube maakt dat ook nog eens supergemakkelijk voor je. Maak gebruik van de filters om de ideale jute tas te vinden. Klik op het product en stel de jute tas samen in 4 stappen. Vraag een offerte aan en upload je logo. We sturen je binnen 1 uur een digitaal ontwerp. Na goedkeuring gaan wij de jute tassen bedrukken. De verwachte levertijd staat aangegeven bij ieder product. En bij vragen kun je natuurlijk terecht bij onze medewerkers, die supersnel reageren via chat, mail of telefoon.