Bedrukte luxe schoudertassen

Als u uw bedrijf of organisatie op een positieve manier wilt laten opvallen, kiest u voor bedrukte Luxe schoudertassen. Luxe schoudertassen met logo zijn tassen die worden nagestaard door de kleuren, de modellen en de professioneel uitgevoerde ontwerpen. Wij maken Luxe schoudertassen met opdruk van hoogwaardige materialen in allerlei kleuren, maten en modellen voor de klant die kiest voor kwaliteit en actualiteit. Bij ons vindt u geen stoffige ontwerpen met ouderwetse prints en kleurgebruik, maar trendy Luxe schoudertassen relatiegeschenk met een eigentijdse, verfrissende opdruk.

Bedrukte luxe schoudertassen met logo

Omdat wij gebruik maken van de zeefdruk methode is het mogelijk een groot deel van de tas te bedrukken. Kiest u voor een kleiner bedrukt oppervlak dan behoort dat natuurlijk ook altijd tot de mogelijkheden. Onze tassen zijn te borduren, te bedrukken tot vier kleuren of full colour te bedrukken. De klant is koning bij ons en dus staat, naast kwaliteit, snelheid hoog bij ons in het vaandel. Wij kunnen voor u Snel Luxe schoudertassen bedrukken. De normale levertijd voor onze Luxe schoudertassen bedrukken is tien tot vijftien dagen, maar als u de tassen eerder in huis wilt hebben is daar altijd een mouw aan te passen. Neem in dat geval gerust contact met ons op via de chat of via de telefoon.

Luxe schoudertassen kleine oplage

Kiest u voor Luxe schoudertassen kleine oplage? Wij zijn u graag van dienst. En wilt u graag zien wat u in huis haalt voordat u bestelt? Als u een offerte aanvraagt voor Luxe schoudertassen laten bedrukken heeft u binnen twee minuten een offerte in uw mailbox. Desgewenst sturen wij graag een sample en een ontwerp mee, zodat u zelf de kwaliteit van het ontwerp kunt beoordelen. Uiteraard geheel op vrijblijvende basis.

Goedkope luxe schoudertassen met logo

Misschien wilt u Goedkope Luxe schoudertassen bij ons bestellen. Schroomt u dan niet en neem contact met ons op voor deze Luxe schoudertassen met bedrukking voor een lagere prijs. Ook voor deze tassen staan wij borg voor duurzaamheid en bijzonder hoge kwaliteit.