Reistassen bedrukken

Een fijne reistas of weekendtas komt iedereen goed van pas. En dat maakt het tot zo’n praktisch relatiegeschenk. Laat een reistas bedrukken met je logo en je zorgt op een slimme manier voor extra promotie voor je bedrijf of vereniging. Zo’n tas biedt volop ruimte voor een mooie bedrukking, waardoor deze extra goed opvalt. En Pinkcube zorgt voor een perfecte bedrukking die lang mooi blijft.

Reistassen of weekendtassen bedrukken? Bij Pinkcube heb je volop keuze in tassen van verschillende materialen. Filter het aanbod eenvoudig op de bestsellers, extra duurzame tassen of sale items. Naast reistassen bedrukken we nog meer leuke producten voor op reis, zoals ​koffers met logo of ​reisspellen met logo. Ontdek de mogelijkheden en stuur je medewerkers, klanten en/of relaties op reis met jouw merk!

Relatiegeschenk & promotiemiddel

Zie het voor je: je klanten of leden gaan op reis met de bedrukte reistassen met het logo van je bedrijf of vereniging. Op die manier is het niet alleen een leuk relatiegeschenk, maar is het meteen een manier om te zorgen voor meer zichtbaarheid. Jouw merknaam is overal te zien! In dat geval is uitstekende kwaliteit extra belangrijk om een goede indruk achter te laten. Laat reistassen bedrukken door Pinkcube en je bent zeker van perfecte kwaliteit voor een perfecte prijs.

Reistassen bestellen is een fluitje van een cent

Reistassen of weekendtassen bedrukken? Een tas van polyester, canvas, imitatieleer, katoen of pvc? Dankzij de handige filteropties selecteer je heel makkelijk de juiste tas. En het team van Pinkcube staat ook klaar om je daarbij te helpen. We geven de verwachte levertijd aan, zodat je weet waar je aan toe bent. Vul je wensen voor de bedrukking in, vraag een offerte aan en upload je logo. Vervolgens sturen we je binnen 1 uur gratis een digitaal ontwerp. Tevreden? Dan gaan wij de reistassen bedrukken. Zo simpel is het!