Toon filters

Bedrukte Reistassen

Wanneer u op zoek gaat naar een promotiemiddel, heeft u natuurlijk het liefst een artikel dat iedereen nodig heeft. Daarom kiest u voor een praktisch geschenk, zodat uw product ook volop gebruikt wordt. Heeft u al eens gedacht aan een handige reistas? Een reistas valt bij veel mensen in de smaak. En om uw bedrijf of vereniging te promoten laat u de reistassen bedrukken.

Vergelijk
Toon prijs
58 artikelen
Sorteer op:

De bedrukte reistassen van goede kwaliteit

Ziet u het al voor zich? Uw klanten gaan op reis met de reistassen met logo van uw bedrijf of vereniging. Zo is het niet alleen een leuk promotiegeschenk, maar gebruikt u de bedrukte reistassen meteen als reclamemiddel. De naam is overal te zien. De reistassen met bedrukking zijn van de hoogste kwaliteit. Uw bedrijf of vereniging moet natuurlijk wel geassocieerd worden met kwaliteit. Want dat is pas echt goede promotie. U kunt de reistassen laten bedrukken met alles wat u maar wilt. Op deze manier zorgen we er samen voor dat uw promotiegeschenk goed bij uw bedrijf of vereniging past. 

Reistassen als relatiegeschenk met bedrukking

Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, wilt u zo snel mogelijk over het promotiemiddel beschikken. Wij kunnen snel reistassen bedrukken. U heeft binnen korte tijd de geschenken in huis. Daarbij maakt het niet uit of u nu veel of weinig bestelt. Want wij begrijpen het wanneer uw klantenkring nog niet heel groot is. Bij veel andere bedrijven moet u meteen veel bestellen. Maar wij leveren ook reistassen in een kleine oplage.

Bedrukte reistassen goedkoop en snelle levering

In onze promotietassen shop heeft u een ruime keuze aan bedrukte tassen. En uw promotiegeschenk hoeft niet eens duur te zijn. U vindt bij ons ook goedkope reistassen die u kunt laten bedrukken. Bent u benieuwd geworden naar wat u met het reistassen relatiegeschenk kunt bereiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag meteen een offerte aan. Binnen twee minuten heeft u al een passend aanbod in uw mailbox.