Wijntassen bedrukken

Als we het hebben over relatiegeschenken, dan komt een fles wijn vaak ter sprake. Een ultiem geschenk om je waardering te laten blijken aan klanten of relaties. Een goede presentatie van zo’n fles wijn maakt het helemaal af. Laat wijntassen bedrukken bij Pinkcube en je komt goed voor de dag. Niet alleen ideaal voor het verpakken van relatiegeschenken, maar ook om aan te bieden als cadeauverpakking in je winkel.

Naast zo’n mooie wijnflestas bedrukken we nog meer mooie ​wijngeschenken met logo, ​kookgeschenken en wijnaccessoires. Wij hebben alles om te zorgen voor een perfecte presentatie en het achterlaten van een goede indruk. Ontdek het zelf!

Wijntassen van verschillende materialen

Bij een wijntas denk je misschien aan een ‘standaard’ wijntas van papier of karton. Maar Pinkcube levert tassen van nog meer materialen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een jute wijntas? Laat zo’n herbruikbare wijntas bedrukken, zodat de ontvanger deze vaker gebruikt. Of kies voor een transparante PVC koeltas die de fles wijn ook nog eens koud houdt. Er zijn dus nog veel meer mogelijkheden dan je misschien in eerste instantie denkt. Filter het aanbod eenvoudig op aantal stuks, het materiaal en de minimale afname. Zo kies je eenvoudig je favoriete wijntas.

De bedrukkingsmogelijkheden

Zo’n mooie wijntas bedrukken met logo? Dat regelen we voor je. Per tas zie je wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn, zoals een bedrukking in 1 kleur tot 4 kleuren of full colour. En we geven ook aan wat de maximale drukafmeting is. Weten hoe de bedrukte wijntassen met je logo eruit zien? Regelen wij! Je krijgt namelijk binnen 1 uur na het aanvragen van een offerte gratis een digitaal ontwerp. Na eventuele aanpassingen starten wij pas met het bedrukken.