Waterflesjes bedrukken

Waterflesjes bedrukken met logo? Regel het eenvoudig en snel bij Pinkcube. Waterflesjes bedrukt met logo voor een verfrissende promotie van jouw merk!

Bedrukte waterflesjes: verfrissende promotie

In de bedrijfskantine, op sportevenementen, open dagen of op festivals: flesjes water kom je overal tegen. Wat als jouw logo op zo'n waterflesje staat? Dan breng je je bedrijf letterlijk op een verfrissende manier onder de aandacht! Deel ze uit aan de bezoekers van je evenement of zorg voor een extra warm welkom van je klanten op kantoor of in de winkel. Bedrukte waterflesjes komen op verschillende manieren van pas en de ontvangers waarderen het op ieder moment. Wist je dat waterflesjes bedrukken goedkoop mogelijk is? Ontdek de prijzen en laat je verrassen door de mogelijkheden!

Verschillende waterflesjes online bestellen

Bedrukte waterflesjes met logo zorgen niet alleen voor een frisse dorstlesser, maar ook voor meer zichtbaarheid van jouw merk. Pinkcube geeft je de keuze uit waterflesjes van verschillende materialen en formaten. Laat flesjes water bedrukken van verschillende materialen zoals 100% gerecycled plastic (R-PET). Wil je luxe waterflesjes bedrukken? Kies dan voor een gevulde glazen waterfles. Deze zijn bijvoorbeeld ideaal om op tafel te zetten in een restaurant of het perfecte geschenk voor relaties. Verder heb je de keuze uit 330 ml en 500 ml waterflesjes en een platte dop of sportdop in een aantal kleuren. Stel zo je gepersonaliseerde waterflesjes samen!

Waterflesjes bedrukken met eigen etiket

Een flesje water bedrukken met je eigen etiket is altijd een goed idee! Op zo'n etiket heb je namelijk lekker veel ruimte om de gewenste boodschap te communiceren. Dat kan alleen je eigen logo zijn, maar ook een afbeelding, pakkende tekst of reclameboodschap. De meeste waterflesjes bedrukken wij in full colour en wij zorgen altijd voor een bedrukking van topkwaliteit. Zo laat je altijd een goede indruk achter met de waterflesjes in ons aanbod. Flesjes water laten bedrukken gaat bovendien supergemakkelijk en snel via ons bestelsysteem. In kleine oplage bestellen is mogelijk vanaf 24 stuks.

Waterfles bedrukken of andere dranken

Wil je goedkope waterflesjes met logo bedrukken of ben je op zoek naar andere dranken? Dankzij het uitgebreide aanbod van Pinkcube heb je volop keuze. Naast bedrukte flesjes water leveren wij bijvoorbeeld energiedranken met logo en fruitdrankjes met logo. Genoeg mogelijkheden om je klanten of bezoekers blij te maken met een lekker drankje.