Overal komt u ze tegen, op evenementen, festivals of in de bedrijfskantine; drankjes bedrukt met een logo. Ook u kunt uw bedrijf onder de aandacht brengen door uw logo te laten bedrukken op flesjes of blikjes. In onze online webshop bieden wij verschillende soorten bedrukte flesjes water, blikjes energiedrank met uw logo en full colour bedrukte flesjes en blikjes sportdrank of frisdrank.

Bedrukte flesjes en blikjes met eigen logo

Promodrinks geven u de mogelijkheid om uw bedrijf op een bijzondere manier onder de aandacht te brengen. De consument vindt het altijd leuk om een drankje te ontvangen en u kunt de verpakking benutten om bijvoorbeeld uw logo, foto of boodschap te promoten. Wij bieden een zeer breed aanbod promodrinks die op een veelvoud aan manieren door u gebruikt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een leuke give away op een beurs, op straat of binnen uw bedrijf aan bezoekers en klanten. Ook kan een promodrink onderdeel zijn van bijvoorbeeld een geschenkenpakket. U heeft mogelijkheden te over wat betreft het laten bedrukken en het gebruiken van onze promodrinks. Welke soorten bedrukte promodrinks zijn er?

Waterflesjes bedrukken

U kunt een waterflesje laten bedrukken met uw eigen logo of foto. Ook kunt u bijvoorbeeld een pakkende tekst of reclameboodschap kwijt op deze flesjes. Dit dorstlessende promotieartikel is een welkom geschenk en u maakt met deze give-away een professionele indruk.

Energiedrank bedrukken

Energydrinks zijn tegenwoordig erg populair. Deze veel verkochte dranken geven een directe oppepper en worden binnen een zeer brede doelgroep gekocht en gebruikt. Geef uw klanten en andere ontvangers van deze dranken een welkome verrassing met bedrukte energiedranken. Wij bieden meerdere soorten energy shots in een opvallende verpakking. Tevens is er de mogelijkheid om de zogeheten vitamin shots te laten bedrukken. Deze shots zijn van een zeer hoge kwaliteit en geven de ontvanger een gezonde vitamineboost! Gebruik de populariteit van energie en vitamine shots om uw bedrijf in de spotlight te plaatsen!

Frisdrank bedrukken

Frisdranken worden genuttigd door jong en oud. Bedrukte frisdranken geven u en uw bedrijf dan ook een zeer breed podium om uw boodschap of logo onder de aandacht te brengen. Met bedrukte frisdranken heeft u de perfecte give-away in handen voor een grote groep consumenten.

Bedrukte sportdranken

Heeft u er wel eens aan gedacht om sportdrank te laten bedrukken? Met deze populaire dorstlesser maakt uw bedrijf een professionele en blijvende indruk. Gezien de hoge verkoopcijfers van sportdranken bent u met bedrukte sportdranken verzekerd van een welkom relatiegeschenk of promotieartikel dat de ontvanger bij zal blijven.

Koffie en thee laten bedrukken

Biedt uw bezoekers of relaties bedrukte koffie en theeproducten en maak een blijvende indruk. Van zakjes oploskoffie met opdruk tot luxe sets theezakjes, binnen ons ruime aanbod koffie en thee artikelen vindt u het juiste product om te laten bedrukken. Koffie en thee zijn in Nederland nog steeds de meest genuttigde warme dranken die aan populariteit blijven winnen. Naast de bekende koffie en thee producten bieden wij tevens voorverpakte blikjes latte macchiato, perfect voor bijvoorbeeld onderweg!

Prosecco bedrukken

Wilt u een blijvende indruk achterlaten met een luxe artikel als promotiegeschenk? Kies dan voor onze prosecco in een verpakking met uw eigen logo of boodschap. Prosecco is leuk om weg te geven bij bijvoorbeeld een aankoop, of kan prima onderdeel uitmaken van een cadeaupakket. Kies voor een promotieartikel van grote klasse met bedrukte prosecco.

De genoemde artikelen zijn slechts een greep aan het uitgebreide aanbod bedrukte relatiegeschenken en promo-artikelen dat wij bieden. Laat u verrassen door de vele opties en vraag vrijblijvend een offerte aan voor het bedrukte product van uw keuze. De offerte is eenvoudig via onze website aan te vragen en binnen slechts een minuut heeft u een goedkope en duidelijke offerte in uw mailbox!