Zaklampen bedrukken

Zaklampen bedrukken met logo? Regel het eenvoudig en snel op Pinkcube.nl. Diverse soorten en merken zaklampen bedrukt met uw logo vanaf 3 stuks.

Op zoek naar een functioneel relatiegeschenk waarmee u uw klant tevreden stelt? Kies dan voor een bedrukte zaklamp. Bij Pinkcube verkopen wij zaklampen van de topmerken Led Lenser en Maglite aangevuld met opwindbare zaklampen en zaklampen op zonne-energie. Alle zaklampen zijn te bedrukken of te graveren met uw logo en al leverbaar vanaf 50 stuks.

Bedrukte zaklampen met uw eigen logo

Welkom in onze zaklampen shop. Hier kunnen wij in geen tijd uw zaklampen bedrukken. Maglite, Led Lenser of Solor: u hebt persoonlijk maar te kiezen uit onze ruim assortiment topmerken. Zoekt u een uniek en opvallend promotiegeschenk dat uw merk, logo of bedrijfsnaam zal laten schijnen als een licht in de duisternis? Dan bent u hier op de juiste pagina belandt. Wij kunnen immers al onze zaklampen bedrukken en omtoveren tot een uniek én ecologische verantwoordde give-away, die van uw logo gegarandeerd een schitterende ster maakt aan een donker firmament.

Maglite zaklampen bedrukken

Een eerste topmerk in onze collectie is Maglite. Wij bieden onze Maglite zaklampen aan in verschillende formaten, afhankelijk van de batterijsoort en, uiteraard, het gewenste effect voor uw bedrukking. Want, wat het formaat ook mag zijn, wij bedrukken uw Maglite zonder probleem. Zoekt u een promotiegeschenk dat breder gaat? Geen probleem. Dan probeert u gewoon onze handige Maglite geschenksets voor een volledige Maglite ervaring. Met of zonder batterijen en charger of zelf inclusief een authentiek Zwitsers zakmes van Victorinox. Het kan allemaal.

Led Lenser zaklampen bedrukken

Led Lenser is het tweede topmerk in onze verzameling. Sinds jaar en dag is dit merk de standaard in de markt en wordt deze zaklamp bijvoorbeeld begeerd door toptechnici. De Led Lenser zaklamp is niet alleen van topkwaliteit, ze is ook nog eens uiterst gemakkelijk in het gebruik. Zoekt u dus contact te leggen met een doelgroep van techneuten of gewoon met liefhebbers van slimme en handige gadgets, dan kunt u niks beter vinden dan onze Led Lensers. En wij zullen met plezier en overtuiging uw Led Lenser zaklampen bedrukken en transformeren in een give-away uit de duizend.

Opwindbare zaklampen bedrukken

Wilt u echt iets unieks binnen het gamma van de zaklampen, dan moet u ongetwijfeld bij onze opwindbare zaklampen zijn. Zij zullen er voor zorgen dat de ontvanger van uw geschenk een absolute unieke relatie krijgt met uw merk. Om zich van de zaklamp te bedienen zal hij of zij erin moeten knijpen, het aan zijn persoon bevestigen of via een dynamo de stroom opwekken. Op die manier kan uw relatie niet anders dan in een aangenaam, ludiek en ook bevredigend contact met uw merk te treden. Laat ons uw opwindbare zaklamp bedrukken, en wij garanderen u een unieke exposure, die zowel jong als oud zal bekoren.

Solor zaklampen bedrukken

Het laatste, maar zeker niet het minste topmerk in onze range van zaklampen is de Solor zaklamp. Sowieso bekend om zijn kwaliteit, blinkt de Solor ook vooral uit door zijn minimalistisch en toch opvallend (glad en modern) design. Hierdoor zijn er weinig zaklampen beter geschikt voor bedrukking als deze Solor zaklampen, waarop uw logo immers gegarandeerd zal uitblinken.

Uw zaklampen offerte?

Die kunt u vandaag nog aanvragen, hier en nu zelfs als het moet. Wilt u eerst een bevestiging van ons vakmanschap? Vraag dan meteen ook uw gratis voorontwerp aan. Kunt u niet wachten op de gemiddelde levertijd van twintig dagen? Dan regelen wij voor u een spoedbestelling. Zou u graag een onmiddellijk antwoord krijgen op een aantal concrete vragen die u op dit punt nog heeft? Neem dan hier en nu nog contact op met Jorn, onze specialist op het gebied van zaklampen. Jorn is namelijk onmiddellijk bereikbaar via online chat, maar ook via e-mail of telefoon. Wie weet kunnen wij dan straks al uw zaklampen bedrukken.