Brillendoekjes bedrukken met je eigen logo

Bedrukte brillendoekjes zijn niet alleen geschikt om brillen mee schoon te poetsen, maar zijn ook zeker te gebruiken voor uw mobiele telefoon. En wat denkt u van de zonnebril? Ook deze krijgt u vlekvrij door een microvezel brillendoekje te gebruiken. Bedruk deze brillendoekjes met uw logo. U kunt kiezen voor een opvallende full color bedrukking of gaan voor een subtiele bedrukking op een sleutelhanger met brillendoekje. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op indien u vragen heeft.
import { debounce } from "lodash"; ^^^^^^^^ SyntaxError: Named export 'debounce' not found. The requested module 'lodash' is a CommonJS module, which may not support all module.exports as named exports. CommonJS modules can always be imported via the default export, for example using: import pkg from 'lodash'; const { debounce } = pkg; at ModuleJob._instantiate (internal/modules/esm/module_job.js:124:21) at async ModuleJob.run (internal/modules/esm/module_job.js:179:5) at async Loader.import (internal/modules/esm/loader.js:178:24)

Bedrukte brillendoekjes met uw logo of all over print

Brillendoekjes kunt u zowel met uw logo bedrukken, als met een all over print. Bij Pinkcube hebben wij verschillende afmetingen brillendoekjes, maar ook brillendoekjes die zijn gevestigd aan een sleutelhanger. Erg handig voor onderweg. U kunt de verschillende microvezeldoekjes bedrukken naar eigen wens. Gebruik onze handige filters om makkelijk een keuze te maken en te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Waarom brillendoekjes bedrukken met logo?

Een brillendoekje is leuke give-away dat veelvuldig wordt gebruikt. Niet alleen geschikt om brillen mee schoon te maken, maar ook andere apparaten met een touchscreen. Denk hierbij aan mobiele telefoons, tablets, televisies en computers. Doordat deze schermen in aanraking komen met handen, staan er vaak veel vingerafdrukken en andere vlekken op. Met microvezel brillendoekjes zijn deze apparaten makkelijk schoon en vlekvrij te houden. Ook in de zomer goed te gebruiken voor uw zonnebril uiteraard!

Daarom bestelt u brillendoekjes met logo bij Pinkcube

Moeiteloos het mooiste resultaat, dat is waar wij bij Pinkcube elke dag weer hard voor werken. Wij snappen dat u niet teveel tijd wilt steken in het uitzoeken van geschikte promotieartikelen. Daar gaan wij u bij helpen! Wij hebben vast een voorselectie gemaakt van kwalitatief goede brillendoekjes die u met onze eenvoudige configurator geheel naar eigen wens samenstelt. U kunt direct online bestellen óf eerst een vrijblijvende offerte aanvragen. In beide gevallen sturen wij u eerst een digitaal ontwerp toe en gaan we pas drukken als u 100% tevreden bent. Tot slot houden we u altijd netjes op de hoogte van de status van uw bestelling en kunt u vertrouwen op onze levertijden. Bestel uw brillendoekjes met eigen branding zonder zorgen bij Pinkcube. Heeft u nog verdere vragen? Dan staan wij voor u klaar om u verder te helpen.