Toon filters

Bedrukte basketballen

Onze collectie bedrukte basketballen bestaat uit 3 modellen in verschillende formaten. Al onze basketballen zijn te bedrukken met uw eigen logo of opdruk. Doordat de ballen rondom bedrukt worden, haalt u het maximale uit uw ontwerp of logo en brengt u de boodschap het beste over.

Vergelijk
Toon prijs
3 artikelen
Sorteer op:

Bedrukte Basketballen

Basketbal is een veel beoefende teamsport en door middel van Basketballen met bedrukking kunt u op een unieke en sportieve manier reclame maken. Wilt u graag Basketballen laten bedrukken? Wij drukken uw Basketballen in kleine oplage, maar ook grote aantallen zijn geen enkel probleem. U kunt daarbij zelf aangeven welke afbeelding, tekst of logo u op de basketballen wilt hebben. Wanneer u ons uw gewenste aantal basketballen en beeld per e-mail stuurt, kunnen wij u binnen enkele minuten een passende offerte met voorbeeld van uw Basketballen met logo sturen.

Basketbal met uw eigen logo bedrukken

Vanwege de grootte van een basketbal is het een zeer geschikt object om te voorzien van een logo af afbeelding. Dit beeld zal ongetwijfeld een goede indruk achterlaten en uw organisatie krijgt een sportiever imago. Basketballen bedrukken is een van onze specialiteiten. We werken veel voor diverse organisaties, verenigingen en particulieren die een uniek geschenk zoeken.

Basketballen relatiegeschenk

Ook als stoer en sportief relatiegeschenk is een basketbal erg geschikt. Een basketbal nodigt uit om actief bezig te zijn, in teamverband of om even een balletje in de basket te gooien. De door ons bedrukte Basketballen zijn van uitstekende kwaliteit, ondanks de lage prijs. Door de inkoop van goedkope Basketballen in grote aantallen kunnen wij deze tegen een zeer concurrerende prijs aanbieden. De apparatuur waarmee wij de objecten bedrukken kan snel Basketballen bedrukken.

Lijken Basketballen met opdruk u ook een uniek idee en wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we staan u graag te woord.