Toon filters
Categorieën
Kleur
Diameter opgeblazen bal
  • Ø 23 cm 1
  • Ø 24 cm 2
  • Ø 25 cm 6
  • Ø 26 cm 1
  • Ø 42,5 cm 1
Levertijd
  • 3 - 5 werkdagen 9
  • 5 - 10 werkdagen 5
Materiaal
  • Gerecycled PVC 8
  • PVC 14

Bedrukte strandballen

Onze collectie bedrukte strandballen bestaat uit diverse modellen in verschillende formaten. Of u nu kiest voor een kleine uitdeel strandbal of een grote promotie strandbal, u vindt het bij Pinkcube. Al onze strandballen zijn te bedrukken met uw eigen logo of opdruk. Het grote drukoppervlak op de strandballen laat uw bal altijd op vallen, waar hij ook gebruikt wordt. Bent u benieuwd naar andere bedrukte ballen? Neem dan een kijkje tussen onze voetballen of plastic ballen.

Vergelijk
Toon prijs
10 artikelen
Sorteer op:

Bedrukte strandballen

Goedkope strandballen gaan de hele wereld over. We nemen ze makkelijk mee in onze koffer en voor u het weet stuiteren uw strandballen met logo op de stranden van de Costa Blanca of in Rio de Janeiro. Strandballen met opdruk trekken de aandacht en omdat de strandganger geen andere zaken aan zijn hoofd heeft dan een beetje in het rond te kijken zal deze slimme reclametruc zeker niet onopgemerkt blijven.

Snel strandballen bedrukken

De zomer komt eraan en het ziet er naar uit dat het een zwoele hete zomer zal worden. Wij als volk van de lage landen duiken dan weer massaal met zijn allen de koele Noordzee in. Door strandballen met bedrukking uit te delen tijdens een strandfestival of een visserijdag bereikt u binnen heel korte tijd duizenden mensen.

Strandballen laten bedrukken gaat snel. Vandaag de bestelling geplaatst, over enkele dagen thuis bezorgd. Een partijtje strandballen in een kleine oplage laten bedrukken is ook geen enkel punt. Wij begrijpen dat niet iedere ondernemer in duizendtallen denkt en leveren daarom, zonder onderscheid te maken, ook kleine aantallen in dezelfde hoge kwaliteit.

Strandballen als relatiegeschenk

Wat is er leuker voor een klant als een klein verassingspakketje mee te krijgen voor thuis. Een leuke zomerse shopper bijvoorbeeld met daarin enkele leuke promotieartikelen zoals een strandbal, een aansteker of een zand- en waterbestendige telefoonhoes? Wanneer u nu een offerte aanvraagt om strandballen te bedrukken ontvangt u binnen enkele minuten een duidelijke offerte in uw mailbox.