Bidonkratten bedrukken

Ben je voor je sportvereniging of voor het organiseren van een sportevenement op zoek naar een handige oplossing voor het opbergen en vervoeren van bidons? Dan zijn bidonkratten de ideale oplossing. Laat zo’n bidonkrat bedrukken met logo en je zorgt ook nog eens voor extra promotie voor je bedrijf. Pinkcube regelt dat makkelijk en snel voor je. En natuurlijk zorgen wij ook voor bedrukte bidon die wij in allerlei soorten en maten beschikbaar hebben.

Sportieve promotie met bedrukte bidonkratten

Wil je op een sportieve, maar subtiele manier je bedrijf promoten tijdens een sportief evenement? Laat bidons met krat bedrukken en je staat sportief in de kijker! Zowel de bidons als de kratten komen regelmatig voorbij op het veld, waardoor je logo goed zichtbaar is. De bidonkratten bedrukken wij met een logo dat er perfect op staat. Natuurlijk sturen wij een digitale drukproef ter controle. Die ontvang je zelfs binnen 1 uur na bestelling al! Wil je eerst een offerte? Die sturen wij binnen 1 minuut.

Bidonkratjes bedrukken in kleine oplage

De bidonkratjes bedrukken wij al vanaf 5 stuks. Maar natuurlijk zijn ze ook in grotere oplage en onbedrukt leverbaar. Jij hebt de keuze en wij regelen de rest voor je. En kijk ook eens naar onze andere sportieve artikelen zoals​ sportkleding met logo of ​bedrukte ballen. Wij hebben alles voor een optimale, sportieve promotie. Hulp nodig bij de keuze voor de juiste bidonkratten of andere producten? Neem gerust contact op. Wij denken heel graag met je mee.