Toon filters

Bedrukte bidonkratten en bidontassen

Naast bedrukte Tacx bidons verkopen wij ook alle Tacx bidondragers zoals de Starlight bidonkrat en de bidontas. Met een bidonkrat of bidontas heeft u een bijpassende bedrukte bidondrager en geeft u uw bedrukte bidons nog meer uitrstraling en brengt u de boodschap nog beter over. Beide modellen zijn te bedrukken met uw eigen logo. Onze bidontassen en bidonkratten zijn ook onbedrukt leverbaar.

Vergelijk
Toon prijs
2 artikelen
Sorteer op:

Creatief werken met bedrukte Bidonkratten

Als ondernemer zul je voortdurend creatief moeten zijn om nieuwe klanten voor je bedrijf te werven. Dit hoeft echter niet moeilijk te zijn, omdat je altijd gebruik kunt maken van promotieartikelen. Zo kun je Bidonkratten laten bedrukken om er voor te zorgen dat je weer volop in de markt gaat mee draaien. Bedrukte Bidonkratten zijn de perfecte manier om je bedrijf op de kaart te zetten. Zo kun je Bidonkratten met logo uitdelen onder potentiële klanten op beurzen of markten. Bidonkratten met opdruk zorgen voor een flinke toename aan nieuwe klanten. Snel Bidonkratten is te realiseren door een offerte op te vragen. Een prijsopgave ontvang je dan binnen 2 minuten in je mailbox. Hoe snel wil je het hebben?

Bedrukte Bidonkratten met logo als promotieartikelen

Bedrukte Bidonkratten kun je natuurlijk ook als relatiegeschenk mee geven. Bestaande klanten vinden het fijn om af en toe gewaardeerd te worden. Zeker wanneer ze vaak gebruik maken van je diensten of regelmatig producten bij je bedrijf kopen. Bedrukte Bidonkratten met logo kun je in een kleine oplage, maar ook in een grote oplage bestellen. Dat ligt natuurlijk geheel aan je budget en wat je er in wilt investeren. Goedkope Bidonkratten zijn snel en gemakkelijk te regelen. Bidonkratten laten bedrukken zullen jouw bedrijf alleen maar ten goede komen. Mensen weten je niet alleen sneller te herinneren, maar zullen je ook prettig vinden in de omgang. Bidonkratten met bedrukking zijn daarom perfect te gebruiken in je marketing campagne.