Ben je op zoek naar een zomerse of een sportieve giveaway? Of wil je bedrukte ballen met je eigen logo, ontwerp of reclame voor je sportvereniging bestellen? Bij Pinkcube vind je een breed assortiment met verschillende soorten ballen. Denk aan voetballen, basketballen, stressballen en golfballen. Deze ballen bedrukken wij met logo's, teksten of andere ontwerpen die er perfect op staan. Laat de ballen volledig rondom bedrukken in 1 tot 4 kleuren. Zo zorg je voor optimale zichtbaarheid! De bedrukte of blanco ballen leveren wij al met een minimale afname van 6 stuks.

Ballen met logo: van idee naar tastbaar product 

Laat ballen bedrukken met je bedrijfs-, verenigings-, of schoollogo voor een speciaal evenement. Of presenteer je bedrijf met sportieve reclameproducten tijdens een beurs. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden met dit populaire item. Pinkcube helpt je graag om jouw idee om te zetten in een tastbaar product. De bedrukte ballen zijn leuk voor zowel kinderen als volwassenen. Neem gerust contact op als je advies wilt. Wij denken me je mee en geven altijd een eerlijk advies over de ballen met logo die het beste bij jouw idee passen.

Bedrukte ballen van diverse materialen 

Wij leveren ballen met opdruk van verschillende materialen zoals leder, zacht schuim of plastic. Van plastic ballen voor een zo scherp mogelijke prijs tot premium ballen van leder: wij leveren ze custom made met je logo erop. Wij hebben een breed assortiment ballen. Er is voor ieder wat wils! Denk aan ​voetballen, handballen of stressballen om uit te delen aan klanten, sponsoren of leerlingen. De plastic ballen en schuimballen zijn ideaal voor kinderen om vast te houden. Van goedkope ballen tot de exclusieve versies: laat je verrassen door de vele mogelijkheden bij Pinkcube.nl.

Welk formaat kies jij?

Bij Pinkcube vindt je niet ballen in een 'normaal' formaat zoals een voetbal, basketbal of American football, maar ook kleine en handzame golfballen, mini-ballen en tennisballen. Hoe klein de bal ook is: wij bedrukken ieder formaat met logo's die er perfect op staan. Zo zorg je letterlijk voor vliegende reclame.

Bedrukte ballen en accessoires

Gaat het om een gepersonaliseerd relatiegeschenk, een sportief promotiemiddel of een giveaway voor de kids? Onze bedrukte ballen zullen sowieso in de smaak vallen en ervoor zorgen dat de ontvangers je niet vergeten. Goed om te weten: behalve ballen bedrukken wij ook bijbehorende accessoires zoals een ballennet of ballenpomp. Wil je een zomers pakket samenstellen met een strandbal en meer leuke producten? Kijk dan ook eens naar de mogelijkheden voor zonnebrillen of bedrukte bandana's voor een zonnige promotie van je merk. 

Moeiteloos je ballen met opdruk bestellen 

Laat supergemakkelijk en snel de gewenste ballen bedrukken door Pinkcube. Maak een keuze uit de ruime collectie ballen. Heb je je favoriete bal gevonden en wil je een offerte aanvragen? Deze ontvang je binnen 1 minuut! Wil je de ballen bestellen? Geef de gewenste kleur en gewenste aantallen aan. Vervolgens heb je de mogelijkheid om je eigen tekst, logo of een andere opdruk te uploaden. Binnen 1 uur ontvang je een digitaal ontwerp. Zo heb je snel duidelijkheid hoe de ballen eruitzien. Akkoord? Dan leveren wij de bedrukte ballen razendsnel. De actuele levertijd staat bij ieder product aangegeven. Ballen laten bedrukken is een fluitje van een cent bij Pinkcube.nl.