Ballen bedrukken

Ballen bedrukken met logo? Regel het eenvoudig en snel op Pinkcube.nl. Alle soorten ballen bedrukt met uw logo vanaf 1 stuks en al geleverd vanaf 1 werkdagen.

U bent op zoek naar bedrukte ballen met uw eigen logo, ontwerp of reclame? Bij Pinkcube vindt u een zeer ruim assortiment voetballen, basketballen, stressballen en golfballen die allemaal bedrukt kunnen worden. Ballen bedrukken is onze specialiteit. Uw bal kan volledig rondom bedrukt worden met 1 tot 4 kleuren. De bedrukte of blanco ballen zijn al leverbaar vanaf 50 stuks.

Ballen bedrukken met uw eigen logo

Zoekt u een bedrijf voor het bedrukken van ballen met uw bedrijfs-, verenigings-, of schoollogo voor een speciaal evenement? Bent u op zoek naar sportieve reclameproducten om uw bedrijf aan het brede publiek te publiceren tijdens een beurs? Pinkcube.nl helpt u graag bij het verwezenlijken van uw idee in een tastbaar product. Wij zijn dé specialist als het aankomt op het bedrukken van verschillende soorten ballen en accessoires.

Onze ballen zijn gemaakt van diverse materialen

Gemaakt van diverse materialen waaronder leder, zacht schuim of plastic vindt u bij ons voor elke gelegenheid en doelgroep een geschikte bal die bedrukt kan worden. Wij beschikken over een ruim assortiment ballen, waaronder voetballen, handballen, maar ook strandballen en stressballen die zich lenen voor het uitdelen aan klanten, sponsoren of leerlingen. Neem een kijkje in het uitgebreide assortiment en sta versteld van de vele mogelijkheden die wij u bieden om een passend product te leveren dat voldoet aan al uw wensen en behoeften.

Origineel en gepersonaliseerd geschenk met opdruk of logo

Bij Pinkcube.nl vindt u niet alleen grote formaten ballen zoals een basketbal en American football, maar ook kleine en handzame golfballen, mini ballen en tennisballen maken deel uit van ons brede assortiment. Behalve dat u de keuze heeft uit ballen van verschillende afmetingen, kunt u ook kiezen voor ballen die voldoen aan specifieke eisen wat het materiaal betreft. Ongeacht van welk materiaal de ballen gemaakt zijn, wij kunnen alle soorten ballen bedrukken, waarmee u mensen kunt verrassen tijdens het volgende evenement, beurs of wedstrijd.

Bedrukte ballen van topkwaliteit met logo

Of het nu om een gepersonaliseerd cadeau voor een sportfanaat gaat of een sportief reclame artikel, onze bedrukte volleyballen en rugbyballen zullen zeker in de smaak vallen en ervoor zorgen dat de ontvanger u niet vergeet. Speciaal voor gelegenheden waarbij kinderen betrokken zijn kunt u kiezen voor de plastic ballen of schuimballen die gemaakt zijn van licht materiaal dat makkelijk door kinderen vastgehouden kan worden. Behalve ballen in allerlei maten kunnen wij ook accessoires bedrukken die uitermate geschikt zijn als relatiegeschenk. En omdat ballen nou eenmaal onze specialiteit zijn, hebben ook de bij ons verkrijgbare accessoires alles te maken met ballen.

Uw bal met eigen opdruk

U kunt makkelijk en snel de gewenste opdracht voor het bedrukken van ballen door Pinkcube plaatsen. Voordat een opdracht geplaatst kan worden kunt u een keuze maken uit de ruime collectie ballen die u op onze website vindt. Heeft u een passend model gevonden, dan kunt u de gewenste kleur en de gewenste aantallen opgeven. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de ballen te laten bedrukken met uw eigen tekst of logo, die u op onze website kunt uploaden. Binnen 60 minuten krijgt u een ontwerp te zien zoals het eindproduct eruit zal zien. Mocht u nog niet volledig overtuigd zijn dan kunt u onder bepaalde voorwaarden een gratis sample aanvragen. Is het ontwerp naar uw volle tevredenheid en dan kunt u doorgaan en een prijs opvragen. Via e-mail zullen wij u een vrijblijvende offerte toesturen. Al onze prijzen zijn inclusief verzendkosten. De prijs die op de offerte staat is de daadwerkelijke prijs die u betaald voor de bedrukte ballen. Wij leveren zo snel mogelijk.