Camelbak drinkfles bedrukken

Hydrateren is belangrijk. Dat weet het merk Camelbak. En daarom heeft dit merk verschillende handige drinkflessen ontworpen die ervoor zorgen dat je onder elke omstandigheid gehydrateerd blijft. Met behulp van het handige drinksysteem drink je eenvoudig tijdens een sportwedstrijd, onderweg of op welke locatie je wenst. Laat de Camelbak drinkflessen bedrukken met logo door Pinkcube en je zorgt voor een kwalitatief promotieartikel. Het zijn niet voor niets hele populaire relatiegeschenken. Of voeg ze toe aan het kerstpakket. Zo nemen de ontvangers je merk letterlijk overal mee naartoe!

Verschillende Camelbak flessen bedrukken

De Camelbak drinkfles is bij Pinkcube in verschillende varianten verkrijgbaar. Zo is de Camelbak Eddy+ drinkfles een hele populaire drinkfles met een drinktuit. De Camelbak Eddy+ is verkrijgbaar in RVS en het nog sterkere Tritan. De Camelbak Chute is ook een handige fles met een magnetische dop en een brede opening waardoor deze gemakkelijk te vullen en reinigen is. Dit zorgt voor een optimale gebruikerservaring. Uiteraard bedrukken we de Camelbak Chute ook met jouw eigen logo. Een aantal drinkflessen leveren we met exclusieve Camelbak geschenkverpakking. Dat zorgt voor net dat beetje extra.

Eenvoudig Camelbak drinkfles of bidon bedrukken

Bij Pinkcube is een Camelbak drinkfles bedrukken een fluitje van een cent. Ontdek welke drinkflessen, bidons en bekers wij met opdruk leveren. Klik op een product en je krijgt meer informatie over de fles en de opdrukmogelijkheden. Waar je ook voor kiest: wij zorgen altijd voor een bedrukking die lang mooi blijft. Na de bestelling ontvang je van ons binnen 1 uur een gratis ontwerp zodat je zekerheid hebt over de juiste bedrukking. En waar je ook zeker van bent, is een snelle levertijd. Ontdek zeker even onze andere producten die wij met logo bedrukken, zoals ​sportshirts met logo of een mooie ​bedrukte sporttas. Ideaal om de Camelbak drinkfles in mee te nemen!