Toon filters

Bedrukte sporttassen, reistassen, reisaccessoires

Bent u op zoek naar bedrukte sporttassen om ter promotie weg te geven? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Op onze site kunt u verschillende modellen promotietassen vinden in diverse prijsklassen. Er zijn hele goedkope sporttassen om te bedrukken in een eenvoudig model, maar ook wat duurdere en royale modellen met diverse opbergvakken. Ook als u haast heeft kunnen wij snel sporttassen bedrukken zodat u uw promotiemateriaal op tijd in huis heeft.

Vergelijk
Toon prijs
42 artikelen
Sorteer op:

Bedrukte sporttassen het perfecte relatiegeschenk

Stevige sporttassen met een bedrukt logo zijn het perfecte relatiegeschenk. De ontvanger is er blij mee en zal er dankbaar gebruik van maken. Het bedrukte logo brengt tijdens ieder sportevenement uw bedrijf onder de aandacht. Simpel maar doordacht want zo’n tas met opdruk wordt gebruikt voor vele doeleinden. Een korte vakantie, een logeerpartij en natuurlijk sportieve evenementen uit en thuis.

Wilt u iets uitdelen tijdens een beurs of ander evenement?

Het is belangrijk dat potentiële klanten die uw bedrijf bezoeken uw naam onthouden en een prettige indruk krijgen. Hoe kort het gesprek ook is, een bedrukt relatiegeschenk dat eenmaal thuis nog eens extra bekeken wordt brengt uw bedrijf onder de aandacht. Daarom is het heel belangrijk dat uw bedrijfslogo en contactgegevens duidelijk en goed leesbaar zijn bedrukt.

Sporttassen met opdruk

In enkele gevallen wordt er gekozen voor een strijkapplicaat of borduursel, maar met opdruk zijn er meer mogelijkheden. Het laten bedrukken van een logo op een sporttas kan in diverse kleurtjes. Zorg ervoor dat de opdruk niet te klein is, één blik moet genoeg zijn om uw bedrijf te herkennen. Wellicht herinnert het de gebruiker weer aan de goede contacten met medewerkers die werkzaam zijn binnen uw bedrijf.

Beginnend ondernemer

Nog niet zo lang gestart met uw eigen bedrijf, maar wilt u er toch alles aan doen om uw bedrijf in een positief daglicht te zetten? Bij ons is het mogelijk om bedrukte sporttassen in een kleine oplage te bestellen. Het is helemaal niet nodig om het tweede kantoortje helemaal vol te zetten met promotiemateriaal. Ook bij bestelling van een klein aantal gaan wij snel en vakkundig voor u aan het werk. Bent u sneller door uw voorraad bedrukte tassen heen dan gedacht, dan leveren wij snel een volgende bestelling.

Sporttassen als relatiegeschenk

Tot slot kunnen wij u melden dat wij behalve bedrukte sporttassen nog meer sportieve artikelen kunnen leveren die geschikt zijn als relatiegeschenk en toch in hetzelfde thema blijven. Een sporthanddoek, bidon, sleutelhanger of sportjack met uw logo of opdruk is de perfecte aanvulling als uw klant eerder al zo’n bedrukte tas heeft gekregen. Andere passende artikelen om te bedrukken zijn wellicht de zonneklep, paraplu of trainingshesje.

Duidelijke offerte

Twijfelt u nog? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Van ons kunt u verwachten dat wij ons best doen om in hele korte tijd een duidelijk en passende offerte samen te stellen. Indien gewenst zenden wij die per omgaande naar uw e-mailadres. Natuurlijk hoeft u niet te twijfelen aan de kwaliteit van de bedrukte relatiegeschenken, wij staan garant voor de zeer hoge kwaliteit.