Sporttassen bedrukken

Een bedrukte sporttas is ideaal als onderdeel van een sportieve campagne. Maar als relatiegeschenk doet een sporttas het ook altijd goed. Een tas met niet alleen volop ruimte voor het meenemen van sportspullen, maar ook volop ruimte voor het bedrukken van het logo. Laat verschillende soorten sporttassen bedrukken bij Pinkcube. Van een retro sporttas tot een waterdichte tas: dankzij ons ruime aanbod vind je bij ons altijd het perfecte item.

Sporttassen bedrukken is echt een fluitje van een cent bij Pinkcube. Dat merk je meteen als je je bestelling plaatst. Vul de tas met leuke sportieve producten. Denk bijvoorbeeld aan ​bidons met logo of ​sportkleding met logo. Bij Pinkcube vind je alles wat nodig is voor de ultieme sportieve promotie.

Kies je favoriete bedrukte sporttas

Op deze pagina zie je welke sporttassen wij bedrukken. Sporttassen gemaakt van verschillende materialen zoals canvas, gerecycled PVC, PET, kunststof of microfiber. Van een kleinere sporttas met logo tot een grotere sportzak: wij bedrukken ze allemaal. En wist je dat er ook sporttassen met laptopvak zijn? Rechtstreeks vanuit je werk naar de sportschool is dus geen enkel probleem. De bedrukte sporttas meenemen op vakantie is ook mogelijk! Een praktisch relatiegeschenk voor je medewerkers, klanten of relaties.

De bedrukkingsmogelijkheden

Een sporttas biedt veel ruimte voor het bedrukken van je logo, een naam of een andere tekst of afbeelding. Per tas zie je wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn. Dit varieert van een sporttas met opdruk in 1 kleur tot 6 kleuren. En we laten duidelijk zien hoe groot de opdruk zal zijn. En om zeker te zijn dat je tevreden bent, krijg je binnen 1 uur na de bestelling een digitale proefdruk. Zo zie je in één oogopslag hoe de bedrukte sporttas eruitziet. Handig, toch?

Kleine of grote oplage

Misschien wil je maar een paar sporttassen laten bedrukken met je eigen logo. Dat is bij Pinkcube ook geen probleem. Wij leveren al vanaf 5 stuks. En natuurlijk is het bestellen van een grotere oplage ook geen enkel probleem. Dit geef je aan bij de bestelling. Liever eerst een offerte ontvangen? Dit ontvang je supersnel binnen 1 minuut in je mailbox. Bij ieder product zie je bovendien wat de verwachte levertijd is. Altijd duidelijkheid. En als je vragen hebt, staat ons team ook voor je klaar.