Eco bidons & waterflessen bedrukken

Wil je je bedrijf op een duurzame én sportieve manier promoten? Hecht je waarde aan duurzaamheid en ben je op zoek naar bidons of waterflessen voor je sportvereniging? Laat eco bidons of waterflessen bedrukken door Pinkcube. In onze collectie vind je duurzame bidons en waterflessen van materialen zoals biologisch afbreekbaar kunststof, suikerriet en 100% gerecycled kunststof. Laat zo’n duurzame drinkfles bedrukken en je draagt niet alleen een steentje bij aan het milieu, maar je geeft ook een goed signaal af dat je duurzaam bezig bent.

De eco bidons bedrukken wij naar wens met logo, naam of een andere opdruk. En dat geldt ook voor de waterflessen. In veel gevallen is dat in full color mogelijk! Per duurzame bidon zie je wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn, wat de minimale afname is en wat de geschatte levertijd is. Zo heb je altijd duidelijkheid. Ontdek ook de andere ​duurzame relatiegeschenken, zoals ​paraplu’s van duurzame materialen. Wat je ook kiest: Pinkcube zorgt altijd moeiteloos voor het mooiste resultaat.

Duurzame bidons & waterflessen

Met de duurzame bidons en waterflessen van Pinkcube draag je als organisatie op meerdere manieren een steentje bij aan het milieu. Je verkleint de plastic afvalberg, doordat de eco bidons en waterflessen herbruikbaar zijn. Wij bedrukken bovendien zogeheten ‘Bio-bottles’ die biologisch afbreekbaar zijn in de natuur. Op die manier ben je niet alleen duurzaam bezig, maar geef je als bedrijf een extra duurzaam signaal af.

Ruime keuze voor eco bidon of waterfles

Pinkcube bewijst dat duurzaam niet duur hoeft te zijn. Bij ons heb je een ruime keuze als het gaat om duurzame drinkflessen van verschillende materialen voor een zeer scherpe prijs. Maar ook voor een premium eco bidon of waterfles ben je bij ons aan het juiste adres. Filter eenvoudig op de verschillende duurzame materialen. Je ziet direct wat de minimale afname en de verwachte levertijd is. Zo heb je altijd duidelijkheid. Waar je ook voor kiest: Pinkcube zorgt altijd moeiteloos voor het mooiste resultaat.