Bidons bedrukken goedkoop

Een bidon met logo is een hele leuke en verfrissende manier om je merk een boost te geven. En Pinkcube bewijst dat bidons bedrukken goedkoop mogelijk is. We hebben een ruime keuze als het gaat om goedkope bedrukte bidons in verschillende soorten, kleuren en maten. Wil je een bedrukte bidon van 750 ml, 650 ml of 500 ml? Filter eenvoudig op de grootte die je wenst. En je ziet direct wat de vanaf-prijs is. Pinkcube zorgt moeiteloos voor het mooiste resultaat!

Wil je goedkope bidons laten bedrukken en heb je advies nodig over de juiste keuze? Geen probleem. Pinkcube denkt graag met je mee. Kijk naast de bedrukte bidons ook eens naar de andere sportartikelen zoals ​bedrukte sportkleding en ​sporttassen met logo. Volop keuze om je medewerkers, relaties, klanten of verenigingsleden sportief te verrassen!

Goedkope bidons bedrukken van uitstekende kwaliteit

Dat bij Pinkcube bidons bedrukken goedkoop mogelijk is, doet niet af aan de kwaliteit. Wij leveren uitsluitend goedkope bidons bedrukt met een logo dat er perfect op staat. Voordat we de bidons bedrukken krijg je een digitaal ontwerp. Dit ontwerp ontvang je binnen 1 uur na je bestelling al! Na akkoord, leveren we de bedrukte bidons razendsnel. En natuurlijk kun je ook onbedrukte bidons bestellen.

Bidons bedrukt met naam, logo of eigen ontwerp

Wil je goedkope bidons bedrukken met naam, logo of een andere afbeelding? Bij Pinkcube is alles mogelijk. Laat een bidon personaliseren met naam en logo en verras je medewerkers. Grote kans dat ze deze overal mee naartoe nemen! Dat zorgt niet alleen voor tevreden medewerkers, maar ook voor extra promotie voor jouw bedrijf. Twee vliegen in één klap! Ontdek de mogelijkheden voor deze leuke vorm van promotie. Pinkcube helpt je daar graag bij!