Opvouwbare waterfles of opvouwbare bidons

Een lege waterfles neemt veel onnodige ruimte in beslag. Daar is een praktische uitvinding voor: de opvouwbare waterfles. Is de fles leeg, dan rol of vouw je hem op en stop je de opgevouwen drinkfles makkelijk in je tas. Zo'n opvouwbare drinkfles is bijvoorbeeld ideaal om weg te geven of te verkopen op evenementen. Zo voorzie je de bezoekers op een makkelijke manier van voldoende water. Of geef een opvouwbare fles weg als onderdeel van een sportief relatiegeschenk. Laat de waterfles bedrukken met logo en de ontvangers nemen je merk letterlijk overal mee naartoe. Tijdens het sporten, onderweg of op een evenement, zo maken ze overal reclame voor jou!

Naast opvouwbare drinkflessen ben je bij Pinkcube aan het juiste adres voor nog meer mooie ​bidons met logo of ​bedrukte waterflessen. Wij hebben alles wat nodig is voor een verfrissende promotie van jouw merk.

Kies de ideale opvouwbare drinkfles

Bij Pinkcube heb je de keuze opvouwbare waterflessen en opvouwbare bidons in verschillende kleuren en maten. Van een drinkfles van het materiaal kunststof van 600 ml tot een fles van 100% gerecycled PET van 450 ml: er is voor ieder wat wils. Per product krijg je meer informatie over het materiaal, of het BPA-vrij is, wat het formaat is, of deze in de vaatwasser kan en lekvrij is. Een aantal opvouwbare drinkflessen leveren wij met karabijnhaak, zodat deze makkelijk aan een broek of rugzak te bevestigen is. De opvouwbare waterfles bedrukken met jouw logo? Dat is geen probleem voor Pinkcube! Per waterfles of bidon zie je wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn. Wij zorgen voor de allermooiste waterflessen met een logo dat er perfect op staat.