Bedrukte bidons met logo

Bidons bedrukken met logo, naam, foto of reclameboodschap? Dat is bij Pinkcube een fluitje van een cent. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: jij staat centraal. Wij weten wat werkt, we geven advies en vinden persoonlijk contact essentieel. Dus heb je vragen over bedrukte bidons? Bereik ons eenvoudig en snel. We denken graag met je mee!

Zichtbaar met een bedrukte bidon

Bidon bedrukken met logo of andere eigen opdruk? Een bidon ontwerpen en bestellen is heel eenvoudig bij Pinkcube. Door bidons full colour te bedrukken met jouw huisstijl, valt jouw bedrijf gegarandeerd op tijdens het fietsen of wielrennen, bij sportwedstrijden of in sportschool. Ga je liever voor een bedrukte bidon met logo in één kleur? Ook dat is mogelijk. Bovendien is je ontwerp te bedrukken op verschillende soorten bidons. Laat een mooie kunststof bidon, een luxere metalen bidon of een speciale sport bidon bedrukken. Ook bidonkratten bestel je bij Pinkcube. In deze kratten kun je 8 bidons kwijt en ze zijn stapelbaar.

Tacx bidons bedrukken

Een bidon personaliseren van het bekende merk Tacx? Dit kan bij Pinkcube al vanaf 50 stuks. Laat drinkbidons bedrukken van het bekende merk in full colour. Zo heb je een opvallende bedrukking op je favoriete bidon. Bovendien zijn Tacx bidons lekvrij door de stevige draaidop en de afsluitbare trektuit. Een Tacx bidon is daarnaast vaatwasserbestendig.

Let op: bij de 750cc bidons kun je vanaf 300 stuks de bovenste ring van de fles bedrukken.

Volop keuze voor ieder budget

Ontdek het uitgebreide assortiment drinkbidons bij Pinkcube. Laat bijvoorbeeld één van onze sportbidons, wielrenbidons of voetbal bidons bedrukken. Voor elk budget is een passende bidon bedrukt met logo beschikbaar. Ga je voor een goedkope variant? In ons handige filter kies je dan voor 'budget'. Zo hebben we een 100% recyclebare kunststof drinkbidon, maar er is nog veel meer keuze als het gaat om goedkope bidons bedrukken.

Bidons bedrukt en meer

Naast bedrukte bidons leveren we bedrukte waterflessen en thermosflessen. Deze flessen zijn herbruikbaar en daardoor ook een verantwoorde keuze. Het voordeel van waterflessen, thermosflessen en bidons laten bedrukken is bovendien dat je een groot drukoppervlak hebt. Daardoor is je logo goed zichtbaar. Bidons ontwerpen met je logo is dus ook een manier om branding te boosten.

Bidon laten bedrukken: de levertijd

Wil je 50 stuks, 100 stuks of meer bidons bedrukken? De levertijd van onze bedrukte producten op Pinkcube ligt gemiddeld tussen de 5 en 10 werkdagen. Bidons bedrukken in kleine oplage is mogelijk. Bij ieder product zie je wat de minimale afname is. Heb je een deadline? Vraag naar de mogelijkheden. Wij doen er alles aan om je deadline te behalen. Onbedrukte bidons hebben een levertijd van maar één dag.