Bedrukte bidons met logo

Bidons bedrukken met je eigen logo, foto of reclameboodschap? Dat is bij Pinkcube een fluitje van een cent.  Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 15 minuten, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: jij staat centraal. Wij weten wat werkt, we geven advies en vinden persoonlijk contact essentieel. Dus heb je vragen over bedrukte bidons? Bereik ons eenvoudig en snel via onze chatfunctie of WhatsApp. 

Zichtbaar met een bedrukte bidon

Bidon bedrukken met logo? Dat regel je eenvoudig bij Pinkcube. Door jouw bidon full colour te bedrukken met jouw huisstijl, spring je gegarandeerd in het oog op de fiets, tijdens sportwedstrijden of in sportschool. Ga je liever voor een bedrukte bidon in één kleur? Ook dat is mogelijk. Bovendien is je ontwerp te bedrukken op verschillende soorten bidons. Denk aan een mooie kunststof bidon, een luxere metalen bidon of een speciale sport bidon. Ook bidonkratten bestel je bij Pinkcube. In deze kratten kun je acht bidons kwijt en ze zijn stapelbaar. 

Tacx bidons bedrukken

Een bidon personaliseren van het bekende merk Tacx? Dit kan bij Pinkcube al vanaf 50 stuks. Laat bidons bedrukken van het bekende merk in full colour. Zo heb je een opvallende bedrukking op je favoriete bidon. Bovendien is zijn Tacx bidons lekvrij door de stevige draaidop en de afsluitbare trektuit. Een Tacx bidon is daarnaast ook vaatwasser bestendig. Let op: bij de 750cc bidons kun je vanaf 300 stuks de bovenste ring van de fles bedrukken.

Bidons bedrukt en meer

Naast bedrukte bidons leveren we ook bedrukte waterflessen en thermosflessen. Deze flessen zijn herbruikbaar en daardoor ook een verantwoorde keuze. Het voordeel van een waterflessen, thermosflessen en bidons laten bedrukken is bovendien dat je een groot drukoppervlak hebt. Daardoor is je logo goed zichtbaar. Een logo bedrukken op een bidon is dus ook een manier om branding te boosten. 

Levertijd van bedrukte bidons 

De levertijd van onze bedrukte producten op Pinkcube ligt gemiddeld tussen de 5 en 10 werkdagen. Heb je een deadline? Vraag naar de mogelijkheden. Wij doen er alles aan om je deadline te behalen. Onbedrukte bidons hebben een levertijd van maar één dag.

Goedkope bidons 

Voor elk budget is een passende bidon beschikbaar. Ga je voor een goedkope variant? In ons handige filter kies je dan voor 'budget'. Onze 100% recyclebare kunststof drinkfles is de goedkoopste bidon in ons assortiment. 

Veelgestelde vragen

Waar moet je op letten als je een bidon kiest?
  • Merk of geen merk. Kies je voor bidons, dan zijn er twee categorieën: bidons van het merk Tacx of overige bidons. Tacx is hét merk op het gebied van bidons. Zij staan wereldwijd bekend in de wielersport. Deze bidons worden gefabriceerd in Nederland. Naast het assortiment van de Tacx bidons, hebben wij ook een assortiment met bidons zonder merk. Informatie over deze categorie ‘overige bidons’ is vindbaar onder het kopje ‘productinformatie’
  • Inhoud. Veel voorkomend is een inhoud 500 cc en 750 cc. Per product zal de inhoud vermeld zijn onder het kopje ‘productinformatie’.

  • Materiaal. Kunststof, biologisch afbreekbaar katoen, suikerriet, polytheen

Welke bidons lekken niet?

Alle bidons van het merk Tacx zijn lekvrij. Mocht er in de categorie ‘overige bidons’ een bidon zijn die lekvrij is, zal dit benoemd worden in de productomschrijving.

Hoe reinig ik mijn bidon?

Je kunt elke bidon met de hand wassen. De bidons van Tacx zijn daarnaast ook geschikt voor de vaatwasser. Na wassen graag goed drogen en zonder de dop bewaren.

Zijn bidons vaatwasserbestendig?

Alle bidons van het merk Tacx zijn vaatwasserbestendig.

Waar worden bio bidons van gemaakt?

Vele van onze bidons worden gemaakt van gerecycled kunststof. Bij de Bio bidons is dit anders, deze worden namelijk gemaakt van biologisch afbreekbaar polyethyleen dat op de vuilstort wordt afgebroken. De flexibiliteit van dit materiaal zorgt ervoor dat deze veel beter te recyclen is.

Welke bidons passen in een bidonhouder?

In de producttekst is terug te vinden of de bidon wel of niet geschikt is voor een bidonhouder.

Hoe voorkom je dat een bidon vies gaat ruiken?

Goed wassen na gebruik en de dop van de fles laten als de bidon niet gebruikt wordt.

Welk bidon-drinktuitje heeft welke eigenschappen?

Op dit moment bieden we twee types doppen. De standaard dop bevat een trektuit. De andere dop is de Shanti dop. Dat is een dop met een draaisysteem, waarmee de dop open en dicht gedraaid wordt met één beweging. Bekijk de Shanti bidon 500cc.