Shakebekers bedrukken

Wil je je medewerkers, de bezoekers van je eigen sportschool of je zakelijke relaties ondersteunen in hun gezonde levensstijl? Ben je op zoek naar een leuke manier om je merk sportief te promoten? Laat shakebekers bedrukken! De shakers van Pinkcube zijn ideaal voor bijvoorbeeld proteïneshakes of afslankshakes. De shakebeker bedrukken we naar wens met jouw logo of tekst. Dat zorgt meteen voor sportieve reclame. Naast bedrukte shakers hebben wij nog nog veel meer sportieve producten in ons aanbod zoals ​bedrukte sporttassen of ​sportkleding met logo. Alles wat je nodig hebt voor je sportieve doelgroep!

Ruime aanbod bedrukte shakebekers

Pinkcube geeft je de keuze uit diverse shake bekers die je kunt laten bedrukken met een logo, naam of andere afbeelding. Laat bijvoorbeeld eiwit shakers bedrukken met een zeef of een shake ball. Ideaal om proteïne shakes extra goed, klontvrij te mixen. Denk ook aan shakebeker met compartiment. Handig om het eiwitpoeder apart mee te nemen of denk aan het mixen van yoghurt met vruchtjes. Genoeg mogelijkheden met deze multifunctionele shakers! Onze shakebekers zijn gemaakt van verschillende materialen zoals kunststof, biologisch afbreekbaar kunststof en PP. Ze zijn verder verkrijgbaar in verschillende kleuren en in verschillende formaten (350 ml, 500 ml en 600 ml). Klik op het product en je ziet direct wat de eigenschappen zijn van de betreffende shakebeker.

Shakebekers laten bedrukken met logo of tekst

Je naamsbekendheid vergroten op een sportieve manier? Laat shakebekers bedrukken met jouw logo. Het perfecte relatiegeschenk, maar ook ideaal om toe te voegen aan een sportief pakket voor de bezoekers van je sportschool, je medewerkers of je relaties. Naast shakebekers met logo is het ontwerpen van de shakers met een tekst of een andere afbeelding ook mogelijk. Sommige shakebekers bedrukken wij en verzenden wij per adres. Dat staat aangegeven bij de betreffende shake bekers. Als je eerst een offerte wilt ontvangen voor de bedrukte shakebekers, dan is dat geen probleem. Deze ontvang je zelfs al binnen 1 minuut.

Weten hoe wij de shakebekers bedrukken met jouw eigen logo? Na de bestelling ontvang je binnen 1 uur gratis een digitale drukproef ter controle. Na akkoord gaan wij snel aan de slag met shakers bedrukken!