Broodtrommels bedrukken

Broodtrommels bedrukken met logo? Regel het eenvoudig en snel op Pinkcube.nl. Diverse modellen bedrukt met uw logo vanaf 3 stuks en al geleverd vanaf 2 werkdagen.

U wilt iets weggeven aan uw klanten dat ze gebruiken? Wat dacht u van bedrukte broodtrommels, fruitboxen of voorraadboxen laten bedrukken. In onze webshop vindt u een groot assortiment broodtrommels in alle vormen en maten. Onze bedrukte broodtrommels zijn tot 4 kleuren te bedrukken maar ook leveren wij broodtrommels met foto. Bedrukte en onbedrukte broodtrommels snel geleverd en zeer voordelig.

Bedrukte broodtrommels met logo

Jawel, ook deze fantastische collectie broodtrommels kunnen wij voor u bedrukken. Stevig, kleurrijk en vormelijk opvallend, zijn onze bedrukte broodtrommels een promogeschenk zonder gelijke. Het strakke, vlakke deksel schreeuwt als het ware om uw logo. En op onze broodtrommels kan dat niet anders dan in het oog springen. Van de klassieke brooddoos tot eentje bedrukt met een opvallende afbeelding, tot lunchboxen, funky fruitboxen en grote voorraadboxen: wij hebben het allemaal en kunnen het allemaal voor u bedrukken. Laat ons dus snel binnenspringen in onze winkel!

Broodtrommels bedrukken

Deze klassieker onder de broodtrommels valt op dankzij de sterke kleuren en een glad, modern design. Het deksel is de ideale plaats voor uw logo en biedt uw merk alle kans om zich in volle glorie te laten bewonderen: lang genoeg, breed genoeg en strak genoeg. Speels voor kinderen en handig voor volwassenen: onze hippe broodtrommel heeft het allemaal.

Broodtrommels met foto bedrukken

Dat kan ook. Zo hebt u ineens twee bedrukkingen voor de prijs van één. Omdat ze zo mooi zijn, bieden wij onze broodtrommels met bedrukking overigens ook zonder extra bedrukking aan. Of wij kunnen ze uiteraard ook bedrukken met een afbeelding naar uw keuze.

Lunchboxen bedrukken

Broodtrommel de luxe, dat zijn onze mooie en speelse lunchboxen. Omdat zij super handig zijn om met zich mee te dragen, zal uw logo op deze lunchboxen ongetwijfeld verre reizen maken. Uw naam zal op een opvallende wijze langs het lichaam van de reiziger in kwestie bungelen. De lunchbox garandeert dus zichtbaarheid en groeiende naambekendheid voor de schenker en duurzaamheid voor de ontvanger.

Fruitboxen bedrukken

Wanneer u niet enkel op zoek bent naar een opvallende kleur en een groot drukvlak, maar ook naar een in het oog springende vorm, dan moet u zeker onze fruitboxen proberen. Tegelijk zijn zij immers ook uiterst handig en werken plaats besparend voor de gebruiker. Ludiek, speel, praktisch en duurzaam: dat zijn onze fruitboxen in een aantal woorden. Plus: een guitige give away dat uw merk ongetwijfeld tot gespreksonderwerp nummer één zal maken.

Voorraadboxen bedrukken

Zoekt u het nog groter en ook algemener dan broodtrommels of fruitboxen, dan bekijkt u best ook eens onze collectie voorraadboxen. Goed voor elk gebruik hebben ze dezelfde voordelen qua kleur en ontwerp als onze broodtrommels, maar ze zijn wel een stuk veelzijdiger. Wilt u uw merk of logo dus niet enkel tijdens de lunch zien stralen, laat ons dan voor u deze voorraaddozen bedrukken.

Een andere broodtrommel?

Nog niet gevonden wat u zocht? Geen paniek. Dankzij onze specialisatie in digital printing en tampondruk kunt u de vorm zo gek namelijk niet verzinnen of wij kunnen het bedrukken. Wilt uzelf dus een ander type broodtrommel gebruiken als bedrukt promogeschenk; of hebt u überhaupt iets helemaal anders dan een broodtrommel in gedachten? Laat het ons weten en wij zoeken voor u de juiste oplossing, zonder meerkost of vertraging.

Eén minuut, één uur, één dag

Dat is alles wat u nodig heeft om u te vergewissen van ons vakmanschap. Vraag nu nog uw offerte aan en ontvang binnen de minuut ons voorstel, binnen het uur ons gratis voorontwerp en binnen de dag ons gratis sample. Nog sneller? Chat dan nu al online met Florian, onze specialist ter zake. Wie weet bedrukken wij dan straks al uw give away.