Mepal

Dit is Mepal

Mepal neemt je mee in een wereld, vol slimme en weldoordachte ideeën. Oplossingen die het leven gemakkelijker en zorgelozer maken. Al vanaf hun eerste jaren produceren ze slimme (kunststof) consumentenproducten op het gebied van eten en drinken. Mepal heeft een lange traditie van zelf producten ontwikkelen en produceren. Producten vol met kleine slimmigheden die je elke dag een plezierige gebruikservaring geven.

Mepal 2

Samen zijn we een beetje bewuster

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is tegenwoordig een beetje een hippe term, iedereen wil er aan meedoen. Bij Mepal doen ze dat al jaren. Omdat Mepal het belangrijk vindt om producten te maken waar mens en milieu blij van worden.

 

Ook al lijkt het soms een druppel op de gloeiende plaat, ze zijn ervan overtuigd dat alle kleine beetjes helpen. En als iedereen meedoet, worden al die kleine beetjes er ineens best veel.

Aanwezig bij kleine én grote momenten

Al ruim 70 jaar is Mepal aanwezig bij heel veel kleine alledaagse of juist grote bijzondere momenten. Bij de allereerste schooldag, met de Campus producten, tijdens de gezellige lunch met collega’s of die fijne vakantie met de familie afgelopen jaar. Je vindt Mepal op elk moment, overal. De producten zijn niet stuk te krijgen. Ze zijn er voor je leven.

Mepal 1

Lunchbox take a break large

Lunchbox take a break large

Ellipse lunchtrommel

Merken waarvoor we werken

H&M
XD-Collective
XD-Collective
shell