Inhaakkalender 2024

Handig: download alle inhakers van 2024 eenvoudig in je digitale agenda

Heb jij al zin in de Olympische Zomerspelen in Parijs? Of het EK mannenvoetbal in Duitsland dat begint op 14 juli? Er zijn zoveel inhakers en feestdagen in het nieuwe jaar, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig heeft Pinkcube daar een oplossing voor: de inhaakkalender voor 2024. Deze agenda is gratis en heel gemakkelijk te downloaden in je digitale agenda. Zo mis je geen enkel inhaakmoment en heb je altijd een reminder om je marketingactiviteiten mee in te richten.

Heb je een interessante inhaker gespot en wil je advies over hoe je deze kunt vormgeven? Onze inhaakexperts staan voor jou klaar! Neem contact op met één van onze inhaakexperts via chat, mail, Whatsapp of telefoon. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om reminders voor interessante inhakers én passende branded gifts en relatiegeschenken te ontvangen.

Zo zet je alle inhakers in je eigen agenda:

Google Calendar

 

Open Google Calendar op desktop en klik onder andere agenda’s op de + knop

Klik op abonneren op agenda. Typ pinkcube.inhaakkalender@gmail.com en enter

Daarna is de agenda automatisch ook in de mobiele Google Calendar app beschikbaar

 

 

Apple Agenda 

Open Apple Agenda op de Mac

Selecteer in het agendamenu de optie archief en vervolgens nieuw agenda-abonnemen.

Kopieer de agenda URL en klik op abonneer: https://calendar.google.com/calendar/ical/pinkcube.inhaakkalender%40gmail.com/public/basic.ics

Kies voor Locatie: iCloud om ook op je gekoppelde iPhone/iPad de agenda te ontvangen 

 

 

Outlook Calendar 

Open het agenda-venster

Kies in het menu ‘start’ voor agenda toevoegen en selecteer ‘abonneren via internet’

Kopieer de agenda URL en klik op importeren:

https://calendar.google.com/calendar/ical/pinkcube.inhaakkalender%40gmail.com/public/basic.ics

Inhaken? Zo doen we dat bij Pinkcube:

Bij Pinkcube zijn we gek op inhakers. Als marktleider in de promotionele branche weten we maar al te goed dat onze producten perfect aansluiten op inhakers. Branded gifts en relatiegeschenken geven namelijk een extra boost aan de boodschap van de inhaker. Wij zijn ervan overtuigd dat iets tastbaars ervoor zorgt dat een boodschap tot leven komt en daarmee beter overkomt. Denk bijvoorbeeld aan Fiets naar je Werk Dag. Op deze dag werd fietsend naar kantoor gaan gestimuleerd. Alle Pinkcubers die die dag op de fiets kwamen, ontvingen een heerlijke, gezonde verrassing. Wij geven jou elke maand inspiratie om perfect in te haken op de komende inhaakmomenten. Bekijk de inhaakmomenten voor mei.