Populaire categorieën

Op zoek naar luxe relatiegeschenken om weg te geven aan uw medewerkers, klanten of prospects? Op Pinkcube.nl hebben we de mooiste relatiegeschenken voor u geselecteerd. Voor ieder wat wils én al te bestellen vanaf 25 stuks. Wij kunnen de geschenken voorzien van uw logo of bedrijfsnaam in bedrukking, luxe gravering of borduring. Onze geschenken zijn uitermate geschikt om uw relaties en medewerkers eens extra te belonen tijdens de feestdagen of daarbuiten!

Tips bij het uitzoeken van relatiegeschenken

Allereerst is het belangrijk na te denken over het doel dat u heeft met het weggeven van een relatiegeschenk. Waar promotieartikelen veelal bedoeld zijn als give-away op beurzen en evenementen worden relatiegeschenken echt weggegeven als geschenk. Een relatiegeschenk wordt veelal gebruikt om personeel te bedanken voor haar inzet of om relaties te bedanken voor de goede relatie of samenwerking. Uit een relatiegeschenk moet dus waardering spreken en dat gaat veelal gepaard met een wat luxere uitstraling. Promotieartikelen hebben tot doel de naamsbekendheid te vergroten, moeten dus opvallen en worden vaak ook groter bedrukt dan relatiegeschenken. De bedrukking op relatiegeschenken is vaak subtieler of wordt achterwege gelaten. Sommige artikelen kunnen worden gegraveerd met naam. Een luxe pennenset met naam bijvoorbeeld is erg persoonlijk en wordt veelal erg goed ontvangen. Omdat het bij relatiegeschenken gaat om het uitten van een waardering is het belangrijk dat u een relatiegeschenk uitkiest met daadwerkelijk waarde voor de eindgebruiker. Denk goed na over de ontvanger maar kies vooral ook een product dat qua uitstraling past bij uw bedrijf.

Voorbeeld: Heeft u met uw bedrijf een formele uitstraling? Kies dan een zakelijk relatiegeschenk. Strakke producten met een modern design. Kies voor donkere kleuren en houd uw decoratie subtiel voor een zakelijke uitstraling.

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk of eindejaarsgeschenk tijdens de populaire geefmomenten rond de feestdagen? Houd er dan rekening mee dat de ontvanger van uw relatiegeschenk meerdere relatiegeschenken krijgt. Verras de ontvanger met een origineel geschenk en zorg dat uw merk er écht uitspringt!

Altijd hoge kwaliteit

Alle relatiegeschenk op onze webshop voldoen aan de kwaliteit die u mag verwachten van een relatiegeschenk. De bedrukking is van de beste kwaliteit want uw logo staat erop. Als u een geschenk wilt geven heeft een luxe verpakking zeker invloed op de uitstraling. Gebruik de filters om een relatiegeschenk met luxe verpakking eruit te halen.

Daarom kiest u voor Pinkcube

Een goed en origineel relatiegeschenk zoeken is niet eenvoudig en zeker niet altijd snel geregeld. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij al wat voorwerk voor je gedaan en een goede selectie gemaakt uit het enorme aanbod. Vervolgens hebben wij deze voor u ingedeeld in verschillende categorieën. Zoek nu eenvoudig en snel naar een relatiegeschenk op thema, branche, doelgroep of budget!