Pinkcube overhandigt cheque t.w.v. ruim €22.000 aan CliniClowns

11 januari 2024 Geschatte leestijd: 2 minuten
Pinkcube overhandigt cheque t.w.v. ruim €22.000 aan CliniClowns
Al een aantal jaar zijn wij trotse partner van stichting CliniClowns. In 2023 hebben wij weer geld ingezameld voor deze fantastische organisatie. En raad eens? Onlangs hebben we een cheque van maar liefst €22.497,- aan CliniClowns overhandigd!

Partner van CliniClowns

Bij Pinkcube geven wij om onze omgeving. Wij geloven dat succes pas ontstaat wanneer je waardevol bent voor de samenleving. De kernwaarde ‘noaberschap’, wat een ruim begrip is voor burenhulp, staat dan ook niet voor niets hoog in het vaandel. Samen kom je namelijk een stuk verder dan alleen! Als trotse partner van CliniClowns ondersteunen we dan ook hun missie om meer zieke kinderen en mensen met een beperking of dementie de kracht van een lach te laten ervaren.  

Stichting CliniClowns speelt een belangrijke rol in het leven van kinderen die ziek zijn of mensen met een beperking of dementie. De clowns zorgen tijdens een bezoek voor een zorgeloos moment. Zij doen er alles aan om iemand zorgen te laten vergeten en even te laten ontspannen. De waarde van de cheque draagt dan ook bij aan veel blije gezichten en daar zijn zowel CliniClowns als wij erg blij mee!

Een heleboel blije gezichten

Diane van Hesteren van CliniClowns kwam langs op ons kantoor voor het jaarlijkse chequemoment. Hierbij overhandigden we met trots en dankbaarheid een cheque van €22.497,- aan CliniClowns. Pinkcube sponsort CliniClowns onder andere met haar pennen uit het ‘schrijf met een lach’-assortiment. Voor elke verkochte pen wordt 1 cent gedoneerd.

 

“Bij Pinkcube geven we om mensen en geloven we in de kracht van een lach. Onze medewerkers beslissen mee welke goede doelen we steunen. Ik kijk er niet raar van op dat het team unaniem heeft besloten dat Pinkcube Cliniclowns ook in 2024 blijft steunen. We gaan ons dit jaar wederom inzetten voor een mooi bedrag”, vertelt Liselotte Leijten, COO van Pinkcube.

 

Deel dit bericht

Bekijk ook deze artikelen