Pinkcube zet zich in voor CliniClowns

1 juni 2021 Geschatte leestijd: 3 minuten
Pinkcube zet zich in voor CliniClowns

Een nieuwtje dat een lach op je gezicht tovert: vanaf 1 juni 2021 zet Pinkcube zich een heel jaar met vol vermogen in voor het goede doel. Met creativiteit, improvisatiespel en humor zorgen de CliniClowns dat kinderen die ziek zijn of een beperking hebben en mensen met dementie, zich emotioneel sterker voelen. Die passie, daar worden we bij Pinkcube blij van. En natuurlijk leveren we daaraan graag een bijdrage.

 

Nauw aan het hart

Er is geen Nederlander die niet bekend is met het werk van CliniClowns. Sommige medewerkers van Pinkcube kennen de inzet van dit goede doel echter veel beter dan hun zelf lief is. Dit goede doel ligt hun dan ook nauw aan het hart. Ze zagen wat de clowns betekende voor hun eigen kinderen of familieleden bij een ziekenhuisopname. Marianne Wesselink is Marketing Manager bij Pinkcube en vertelt over haar eigen ervaring: “Mijn jongste dochter is inmiddels twee keer geopereerd en helaas zal ze in de toekomst nogmaals onder het mes moeten. CliniClowns brengen in het ziekenhuis echt een zonnestraaltje op zulke zware dagen. Het is knap hoe ze zich naadloos invoelen en aanpassen aan de behoefte van die kleintjes en zeker ook aan die van ons als ouders. Het werk van de CliniClowns is echt een kunst. Ik heb daar veel respect voor en ben dankbaar dat ze er zijn.”

 

Met een lach

Pinkcube steunt CliniClowns een heel jaar door een verscheidenheid aan acties. Hierbij is er een sterke betrokkenheid van collega’s, klanten en zakelijke partners. Vanaf 1 juni 2021 starten we met het ‘Schrijf met een lach’ assortiment. Een collectie van onze meest verkochte pennen waarvan een jaar lang 1 eurocent per pen wordt afgedragen aan het goede doel. Een eurocent per pen klinkt bescheiden, maar de pen is het meest verkochte promotieartikel en zo leveren al die pennen tezamen een mooie bijdrage aan het adres van CliniClowns. Naast schrijven met een lach, gaan we ook sporten met een lach. De Alpentocht is een sponsortocht met als doel geld in te zamelen voor CliniClowns. Een afvaardiging van vijf medewerkers vertrekt hiervoor begin september 2021 naar Val Thorens in Frankrijk om daar een sportieve uitdaging aan te gaan. Ze fietsen, rennen of wandelen daar bergop en zullen ongetwijfeld een topprestatie neerzetten.

 

Wat kun jij doen?

In het ‘Schrijf met een lach‘-assortiment vind je alle producten waarmee Pinkcube met de verkoop de CliniClowns ondersteund door een bijdrage van 1 eurocent. Sponsoring van onze sportieve toppers is natuurlijk ook mogelijk. Tot en met augustus 2021 kun je een bijdrage leveren via onze teampagina. De avonturen van het Pinkcube Team volgen tijdens de voorbereiding en de Alpentocht zelf, kan via de Pinkcube Facebook pagina. 

Deel dit bericht

Bekijk ook deze artikelen