Top trends 2022 in promotieartikelen

18 juli 2022 Geschatte leestijd: 2 minuten
Top trends 2022 in promotieartikelen

Je wilt altijd op de hoogte blijven van de laatste branding trends. Zeker als het om promotieartikelen gaat. De meest gewilde items hebben een combinatie van stijlvol, nuttig en vooruitstrevend. Maar wat zijn de belangrijkste musthave producten en branding trends van 2022?

 

#1 Duurzame producten

Duurzaamheid rules. Mensen zijn tegenwoordig op zoek naar meer dan alleen kwaliteitsproducten en -diensten. Ze zijn op zoek naar merken die aansluiten bij hun persoonlijke waarden. Het geven van een milieuvriendelijk en duurzaam promotieartikel als cadeau zal je merk geloofwaardiger en dus ook sympathieker maken. Bekijk hier alle duurzame relatiegeschenken.

#2 Virtuele & hybride event giveaways

Virtuele evenementen gaan nooit weg. Het gemak en het bereik dat online bijeenkomsten bieden, zorgen dat ze onderdeel uitmaken van elke slimme marketingstrategie. De uitdaging voor organisatoren is het vinden van een manier om hun virtuele of hybride evenement te laten opvallen. Een waardevol hulpmiddel om virtuele evenementen tot een groot succes te maken, is door middel van giveaways. Zo stimuleer je direct de online betrokkenheid.

 

 #3 Thuiswerken

De pandemie heeft ertoe geleid dat veel grote bedrijven de waarde inzien van thuiswerken. Grotendeels van alle werknemers blijven daarom ook van afstand werken. Wat betekent dat werkgevers thuiswerk producten nodig zullen hebben voor hun werknemers. Om ze te helpen productief te blijven, denk aan items die het werk gemakkelijker maken en werknemers verbonden houd. En uiteraard alle essentiële benodigdheden. Benieuwd? Bekijk ons assortiment voor thuiswerken.

 

#4 Draadloze producten

Nu de wereld zich steeds meer digitaliseert zal de behoefte aan draadloze producten blijven groeien. Bekijk alle draadloze producten.

 #5 Retail product

Consumenten willen producten die ze herkennen, of het nu in winkels, van sociale media of op internet is. Die producten hebben een solide reputatie en een bijpassende prijs. Het weggeven van herkenbare promotieartikelen maakt ze wenselijker en brengt jouw merk in lijn met een kwaliteitsproduct. Hier een voorbeeld van team Pinkcube met de bedrukte SuitSuit koffers.

Door op de hoogte te blijven van de nieuwste trends weet iedereen dat jouw bedrijf vooruitstrevend en innovatief is. Zoek producten die je bedrijfscultuur of missie ondersteunen. Voor inspiratie: artikelen voor trendsetters

Deel dit bericht

Bekijk ook deze artikelen