Toon filters
Categorieën

Draadloze opladers bedrukken met logo

Draadloos opladen is de nieuwe standaard. Draadloos opladen is eenvoudig en geschikt voor de meeste nieuwe telefoons met Qi technologie. Het grootste voordeel van draadloos opladen is natuurlijk dat USB-laadkabels, stekkers en adapters niet langer nodig zijn. Op één en hetzelfde draadloze laadstation kunt u meerdere type mobiele telefoons opladen. Dit biedt u als ondernemer natuurlijk een mooie kans om draadloos opladen als een extra service aan te bieden. Maar een draadloze oplader met uw logo is natuurlijk ook een gewaardeerd geschenk. Vraag nu uw offerte aan of bestel direct online!

Advies: Welke telefoons ondersteunen draadloos opladen?
Vergelijk
Toon prijs
143 artikelen
Sorteer op:

Hoe werkt draadloos opladen?

Bij draadloos opladen wordt stroom overgedragen via elektromagnetische inductievelden. Daarvoor zijn twee spoelen benodigd. Een ontvangstspoel in de mobiele telefoon en een zenderspoel in de oplader. Het draadloze oplaadstation is met een kabel verbonden met het stopcontact. De netspanning wordt omgezet in hoogfrequente wisselstroom en creëert binnenin de zenderspoel een magnetisch veld. Als de smartphone vervolgens op de oplader wordt gelegd, ontstaat er een elektromagnetisch veld tussen de twee spoelen. Stroomtoevoer binnen de ontvangstspoel wordt weer omgezet in gelijkstroom waardoor de batterij van het apparaat wordt opgeladen.

Oudere telefoons geschikt maken voor draadloos opladen

De meeste nieuwe telefoons beschikken al over ingebouwde Qi technologie. Maar ook oudere telefoons zijn geschikt te maken voor draadloos opladen middels een draadloze laadpatch. In ons assortiment vindt u een draadloze laadpatch voor iOS-telefoons (iPhone 5S, 5C, 6, 6S, 7, 7S, 7+). Sluit de patch gewoon aan op de Micro-USB aansluiting van uw telefoon en plaats de telefoon op een draadloze oplader.

Bestel draadloze opladers gemakkelijk en snel

Wij streven ernaar het bestellen van draadloze opladers met logo zo eenvoudig mogelijk te maken. Zo maken wij altijd vooraf een digitaal ontwerp zodat u kunt zien hoe de oplader eruit komt te zien met opdruk. Bestellen gaat heel eenvoudig en wilt u liever eerst een offerte? Deze ontvangt u binnen 1 minuut in uw mailbox. Niet voor niets is onze belofte aan onze klanten: Moeiteloos het mooiste resultaat.