Draadloze opladers bedrukken met logo

Draadloze opladers bedrukken is bij Pinkcube een fluitje van een cent. Deze handige opladers zonder draad zijn eenvoudig qua gebruik en geschikt voor de meeste nieuwe telefoons met Qi technologie. Het grootste voordeel van draadloos opladen is natuurlijk dat USB-laadkabels, stekkers en adapters niet langer nodig zijn. Met één draadloos laadstation laad je meerdere type telefoons op. Daardoor zijn binnen een mum van tijd alle devices opgeladen. Als ondernemer is dit dé kans om bijvoorbeeld medewerkers een bedrukte draadloze oplader als extra service aan te bieden. Of om klanten te verrassen met een extra cadeau bij een aankoop. Dus wil je draadloze opladers bedrukken voor medewerkers of andere relaties? Vraag dan direct een offerte aan.

Advies: Welke telefoons ondersteunen draadloos opladen?

Hoe werkt draadloos opladen?

Bij draadloos opladen wordt stroom overgedragen via elektromagnetische inductievelden. Daarvoor zijn twee spoelen benodigd. Een ontvangstspoel in de mobiele telefoon en een zenderspoel in de oplader. Het draadloze oplaadstation is met een kabel verbonden met het stopcontact. De netspanning wordt omgezet in hoogfrequente wisselstroom en creëert binnenin de zenderspoel een magnetisch veld. Als de smartphone vervolgens op de oplader wordt gelegd, ontstaat er een elektromagnetisch veld tussen de twee spoelen. Stroomtoevoer binnen de ontvangstspoel wordt weer omgezet in gelijkstroom waardoor de batterij van het apparaat wordt opgeladen.

Oudere telefoons geschikt maken voor draadloos opladen

De meeste nieuwe telefoons beschikken al over ingebouwde Qi technologie. Maar ook oudere telefoons zijn geschikt te maken voor draadloos opladen middels een draadloze laadpatch. In ons assortiment vindt u een draadloze laadpatch voor iOS-telefoons (iPhone 5S, 5C, 6, 6S, 7, 7S, 7+). Sluit de patch gewoon aan op de Micro-USB aansluiting van uw telefoon en plaats de telefoon op een draadloze oplader.

Bestel draadloze opladers gemakkelijk en snel

Wij streven ernaar het bestellen van draadloze opladers met logo zo eenvoudig mogelijk te maken. Zo maken wij altijd vooraf een digitaal ontwerp zodat u kunt zien hoe de oplader eruit komt te zien met opdruk. Bestellen gaat heel eenvoudig en wilt u liever eerst een offerte? Deze ontvangt u binnen 1 minuut in uw mailbox. Niet voor niets is onze belofte aan onze klanten: Moeiteloos het mooiste resultaat.