Trends relatiegeschenken kerst: 4 x dit zijn de uitblinkers

16 augustus 2022 Geschatte leestijd: 4 minuten
Trends relatiegeschenken kerst: 4 x dit zijn de uitblinkers

Jaarlijks hebben we verschillende geefmomenten. En kerst is er een met een gouden randje. Zo vlak voor het einde van het jaar is het een perfect moment om samen stil te staan bij successen van 2022. En om waardering uit te spreken met een gepersonaliseerd kerstcadeau. In dit blog praten we je bij over trends relatiegeschenken kerst. Weet jij al wat je dit jaar gaat geven? 

 

#1. Verantwoord kerst vieren

Vitaliteit is hot-topic in het bedrijfsleven. Fietsplannen, sportabonnementen en gratis avocado’s of fruit bij de lunch; werkgevers doen er alles aan om medewerkers fit te houden. Deze lijn trekken ze door bij het eindejaarscadeau. Waar je voorheen veelal ongezonde kerstpakketten met eten zag, zie je nu meer bewuste voeding en verantwoorde producten.

Van gegraveerde kurken yogamatten tot gepersonaliseerde padelrackets, er zijn volop nieuwe sportieve kerstgeschenken op onze website verschenen. En wist je dat we van elke productcategorie – bijvoorbeeld waterflessen – minstens een eco-vriendelijke variant aanbieden? Zo heb je altijd een verantwoorde optie binnen handbereik. 

#2. Samen vieren

Kerst samen vieren met collega’s; het voelt wel alsof het een eeuwigheid geleden is. Gelukkig zit het ons nu mee en kunnen we volop kerstborrels organiseren. Tijd om voorbereidingen te treffen! Voor je het weet is het Kerst. Haal dus alle versiering in huis voor een knalfeest.

Wat dacht je van photo props in huisstijl kleuren? Of gepersonaliseerde cocktailprikkers in een unieke gestanste vorm? En vergeet ook niet om voor iedereen feestelijke hoedjes te kopen. Ideaal voor op de gekke kerstkiekjes. Kortom, er is veel mogelijk als het gaat om feestartikelen bedrukken.

#3. Maak het bijzonder

Kerst is het moment om flink uit te pakken met een cadeau en met het geefmoment. Het is een speciale gelegenheid waarbij je net dat ene extra stapje zet. Zeker nu de krapte op de arbeidsmarkt aan het licht brengt dat we extra zuinig moeten zijn op medewerkers. Dit kun je doen door met kerst een bijzonder cadeau te geven. Bijvoorbeeld door een cadeau specifiek op te maken voor een collega. Oftewel, een cadeau met individuele personalisatie.

Denk aan een muts met eigen naam, een koffer met initialen gegraveerd of een chocolade telegram met een persoonlijke boodschap. Liever een kerstcadeau verzenden naar klanten met verschillende adressen? Ook dat is een fluitje van een cent. Zet deze wens neer in het notitieveld van de offerte-aanvraag en lever een adressenlijst aan in Excel. Wij doen de rest.

#4. Producten met een verhaal

In december draait alles om de kerstgedachte. Om iets goeds te doen voor een ander. Binnen ons assortiment hebben we producten die daar perfect op aansluiten. Neem deze RPET waterfles. Dit is namelijk niet zomaar een drinkfles. Het is er één die er toe doet. Want koop je deze fles? Dan steun je ook het werk van de Plastic Bank, een internationale organisatie met twee hoofddoelen die ons allen aangaan: het reduceren van armoede en het afbouwen van de plastic soep in de oceanen die een milieucatastrofe is. Kortom, met dit kerstcadeau draag je een steentje bij aan een bijzondere missie en maak je relaties blij met een eco-friendly en stijlvol kerstcadeau met de ultieme kerstgedachte. 

Maak gebruik van de WKR

Heb je nog bewegingsvrijheid in de vrije ruimte binnen de werkkostenregeling? Dan is Kerst het moment om daarvan te profiteren.

In deze vrije ruimte mag je een percentage van de loonsom onbelast uitgeven aan spullen waarmee je collega’s in het zonnetje zet, bijvoorbeeld aan het einde van het jaar met kerstcadeaus. Lees hier meer over de WKR 2022.

Meer inspiratie?

Pinkcube gaat verder met kerstinspiratie. In ons kerst e-magazine en op onze speciale kerstgeschenken inspiratiepagina. 

Deel dit bericht

Bekijk ook deze artikelen