Petten bedrukken

Moeiteloos en snel petten bedrukken met je logo? Dan zit je bij Pinkcube.nl zeker goed. Dankzij ons grote assortiment petten in verschillende soorten en formaten is er voor ieder budget een geschikte bedrukte pet verkrijgbaar. Van een basic pet tot premium petten: het bedrukken regel je zorgeloos en snel bij Pinkcube.nl! Laat de petjes bedrukken met je logo, een tekst of een eigen ontwerp in je huisstijl: alles is mogelijk met een bedrukking tot 4 kleuren op de voor- én achterkant van de pet. Zoek je leuke petjes als give-away voor kids of als het perfecte relatiegeschenk? Of wil je de bedrukte petten weggeven tijdens een grootschalig evenement? Wat je doel ook is: bij Pinkcube.nl bestel je supergemakkelijk. We leveren uitsluitend topkwaliteit met logo's die er perfect op staan.

Wil je meer weten over waar je op moet letten bij het kopen van promotie petten? Bekijk dan onze pagina met advies over petten.

Gepersonaliseerde petten naar keuze

Dankzij ons uitgebreide assortiment petten is er voor ieder wat wils. Petten en caps van verschillende materialen zoals katoen, acryl of gerecycled PET. Dat een pet bedrukken goedkoop mogelijk is, zie je aan onze prijzen. Maar ook premium petten laten bedrukken is mogelijk. Ontwerp je eigen pet met logo, tekst of ander ontwerp in jullie huisstijl. Qua soort pet kun je denken een trucker caps, baseball caps en sport caps die wij met opdruk naar wens leveren. We leveren veel petten in kleine oplage met een minimale afname van 25 stuks. Pet product staat aangegeven wat de minimale afname is en wanneer wij de bedrukte petten leveren. Zo heb je altijd duidelijkheid. Naast petten bedrukken wij bijvoorbeeld ook zonnekleppen, zonnehoedjes en bandana's. Ideaal voor een zomerse promotie!

Moeiteloos je pet ontwerpen

Pinkcube.nl maakt je eigen pet ontwerpen en laten bedrukken heel eenvoudig. Kies om te beginnen je favoriete pet. Vervolgens kies je de gewenste kleur uit. Laat je snapbacks bedrukken? Dan kies je bijvoorbeeld voor één kleur of de rand van de klep in een andere kleur. Op welke manier wil je de pet laten bedrukken? Laat de petten borduren voor een extra luxe uitstraling of kies voor een voordelige pet met opdruk. Heb je je keuzes gemaakt en wil je graag een offerte ontvangen voor de bedrukte petten? Dat is geen probleem en die ontvang je bij Pinkcube.nl zelfs binnen 1 minuut. We sturen je na het bestellen binnen 1 uur na je bestelling een digitale drukproef ter goedkeuring. Petjes laten bedrukken is zo in een mum van tijd geregeld. Wil je meer informatie over petten bedrukken? Neem dan telefonisch of via onze chatfunctie contact op met onze klantenservice. Wij denken graag met je mee en geven altijd een eerlijk advies over de juiste pet en het bedrukken ervan.

Wil je meer informatie over petten bedrukken? Neem dan telefonisch of via onze chatfunctie contact op met onze klantenservice. Wij denken graag met je mee en geven altijd een eerlijk advies.