Advies over caps bedrukken en petten bedrukken

1

Waar moet ik op letten bij de aankoop van promotie caps?

Als u besluit caps te laten bedrukken, is het handig om uw voorkeuren op een rijtje te hebben met betrekking tot kleur en maximale prijs. De kwaliteit van caps loopt sterk uiteen en is afhankelijk van het doel dat u voor ogen heeft. Middels de filters op onze webshop kunt u ons assortiment snel filteren op kwaliteit.

Budget
Aantrekkelijk geprijsde caps die passen bij de basisbehoefte rondom de communicatie en promotie van uw merk. Meest eenvoudige promo kwaliteit, bijvoorbeeld voor 1-daagse evenementen.

Basic
Basiskwaliteit caps, beter afgewerkte caps en betere confectie. Kan intensief gedragen worden!

Premium
Hoogste kwaliteit met de beste pasvorm en in de mooiste katoensoorten. Kwaliteit die u mag verwachten van de betere modemerken!

2

Bedrukken of borduren?

Caps kunnen we voor u bedrukken of borduren met logo en/of tekst. Bedrukken is mogelijk in 1 tot 4 kleuren. Bedrukking is relatief goedkoper dan borduren en wordt veruit het meest toegepast op budget promo caps.

Door een cap te borduren, krijgt het een exclusieve uitstraling. Borduring kan worden toegepast op de meeste petten. Onze premium caps worden veelal geleverd met logo borduring. Borduring is wellicht iets kostbaarder maar geeft een duurzamer en luxer resultaat.

Let op: wanneer u uw logo gecentreerd op de voorzijde wilt laten bedrukken kies dan voor een 5 panelen cap. Deze heeft geen naad op het voorpaneel lopen waardoor wij de kwaliteit van de bedrukking kunnen garanderen. Bij 6 panel caps adviseren we te bedrukken op linker- of rechter voorpaneel.

Cap met logo borduring
3

Verschillende soorten caps

Naast een grote assortiment gewone petjes en baseball caps hebben we ook een viertal categorieën die enige toelichten vereisen.

Truckercaps

Truckercaps

Een trucker cap is een 5 panel cap met een voorkant van nylon/foam en een achterkant van mesh. Deze caps zijn gemakkelijk verstelbaar middels een plastic druk strip, ook wel “snapstrap” genoemd. Deze caps zijn goed te bedrukken en worden veel gebruikt op bijvoorbeeld festivals.

Snapbacks

Snapbacks

De snapback dankt zijn naam aan de plastic snapstrap sluiting aan de achterkant (snap-back). Groot verschil met de truckercap is dat deze caps volledig van katoen zijn en een rechte klep hebben. De snapback is hip en is op dit moment niet weg te denken uit het straatbeeld.

Sportcaps

Sportcaps

Voor sportieve activiteiten hebben we sportcaps in ons assortiment. Deze caps zijn gemaakt van polyester en zijn ademend en sneldrogend. Deze caps zijn prettig om te dragen vanwege de gevoerde zweetband.

Kindercaps

Kindercaps

Hippe kindercaps met passende maatvoering voor kinderen in de leeftijdscategorie van 5 t/m 12 jaar.

4

Details om uit te kiezen

Sluitingen: Er zijn vele soorten sluitingen beschikbaar. Grof ingedeeld hebben we de volgende sluitingen in ons assortiment: plastic strip, clip, klittenband, gesp, flexfit (gesloten achterkant) en elastiek. Een sluiting bepaald voor een deel de stijl van de cap maar heeft vooral te maken met uw persoonlijke voorkeuren.

Cap met plastic strip sluiting

Plastic strip

Cap met buckle sluiting

Buckle

Cap met klittenband sluiting

Klittenband

Cap met gesp sluiting

Gesp

Cap met Flexfit

Flexfit (gesloten)

Cap met elastiek

Elastiek

Sandwich klep of klep met contrasterende kleur: Leuk detail als u niet de gehele cap in slechts één kleur wilt uitvoeren.

Cap met sandwich klep

Sandwich klep

Cap met klep in constrasterende kleur

Klep met contrasterende kleur

5

Vragen?

Heeft u aanvullende vragen of wilt u graag meer advies over caps? Onze productspecialisten staan voor u klaar!