Opblaasbare artikelen met logo

Opblaasdieren, strandballen en andere inflatables zijn niet meer weg te denken op festivals en evenementen. Ware sfeermakers die je achteraf altijd terugziet op de foto’s. Maar opblaasbare artikelen met logo zijn ook ideaal om weg te geven aan je klanten, relaties of medewerkers. Items waar je meteen een zomers gevoel van krijgt. Laat de opblaasbare artikelen bedrukken met logo en ze dragen bij aan je naamsbekendheid. Een extra boost in de zomer!

Pinkcube levert een gevarieerd aanbod met opblaasbare artikelen ofwel inflatables: van cheering sticks tot opblaasbare loungestoelen. Maar we bedrukken nog meer zomerse items, zoals festival zonnebrillen met logo of strandlakens met logo.

Van strandbal tot opblaasbare zitzak

Als het gaat om inflatables met logo, heb je bij Pinkcube de keuze uit verschillende producten. Denk aan een strandbal, een opblaasbare eenhoorn, een luchtbed in de vorm van een donut, een opblaasbare zak om op te liggen of zitten. Per product zie je welke kleuren verkrijgbaar zijn. Kies bijvoorbeeld de kleur die het beste bij je huisstijl past of laat deze kleur lekker afsteken.

Jouw logo op opblaasbare artikelen

Pinkcube zorgt ervoor dat jouw logo perfect op de opblaasbare artikelen staat. Per product staat aangegeven wat de mogelijkheden zijn voor het bedrukken van de betreffende opblaasbare artikelen. Dit varieert van een bedrukking in 1 kleur tot full colour. Wanneer je op het product klikt, zie je ook wat de drukafmeting is. En na de bestelling krijg je binnen 1 uur een digitale proefdruk. Na akkoord starten wij pas met het bedrukken. Wij zorgen altijd moeiteloos voor het mooiste resultaat.