Washandjes borduren

Wist jij dat washandjes borduren zorgt voor een hele luxe en lang houdbare opdruk? Laat washandjes borduren door Pinkcube in allerlei verschillende kleuren. Kies een washandje in de kleur die het beste past bij jouw huisstijl. Onze washandjes zijn gemaakt van heerlijk, zacht badstof, wat altijd 100% katoen is. Voor de borduring van de washand heb je de keuze uit één kleur. Per product staat bovendien aangegeven wat de minimale afname is. Leg de gewenste washandjes in je winkelwagen en wij zorgen voor een snelle levering. Zo makkelijk gaat dat bij Pinkcube.

Wil je een mooie set met badtextiel bedrukken? Ook voor bedrukte badhanddoeken en bedrukte badlakens zit je bij Pinkcube zeker goed.

Washandjes van uitstekende kwaliteit

Bij Pinkcube ben je altijd zeker van producten van topkwaliteit, met logo's die er perfect op staan. Die kwaliteit zit niet alleen in het materiaal, maar ook de borduring van de washand. Binnen 1 uur na de bestelling sturen we een digitaal ontwerp op het door jou aangegeven e-mailadres. Zo weet je zeker dat de bedrukking aansluit op jouw wensen. Dus wacht niet langer en ontdek ons assortiment voor zo'n mooie badstof washand met logo. Liever eerst een offerte ontvangen? Ook dat is geen probleem en deze ontvang je zelfs binnen 1 minuut van ons.