Theedoos bedrukken

Wanneer je klanten of relaties op bezoek krijgt, verwelkom je ze met een kopje koffie of thee. En als je thee schenkt, laat je ze een smaakje kiezen. Laat meteen een goede indruk achter met een mooie theedoos met logo. Laat een bamboe theedoos bedrukken met je logo of een andere opdruk. Of een klein kartonnen doosje met een full colour bedrukking. Zo zorg je voor een theemoment met een persoonlijke touch.

Zo’n gepersonaliseerde theedoos is ook leuk om in te zetten als relatiegeschenk. Vul de doos met lekkere smaakjes thee en geef er een aantal mooie ​bedrukte theeglazen bij. Of een ​thermosbeker met logo voor het meenemen van je heerlijke, warme kop thee.

Welke theedoos kies je?

Ben je op zoek naar een theedoos met verschillende vakken of een klein doosje voor een paar zakjes thee? Voor beide wensen bedrukken wij de ideale theedoos. Filter het aanbod op je wensen, zoals het materiaal en de minimale afname. Het verschil zit niet alleen in de grootte van de theedozen, maar ook in de manier van bedrukken. De kleine theedoosjes bedrukken we in full-colour en de grotere bedrukken we door middel van doming of een bedrukking in 1 kleur.

Gratis digitaal ontwerp

Benieuwd hoe wij de theedozen bedrukken? Dan hebben we goed nieuws, want binnen 1 uur na het aanvragen van een offerte ontvang je een gratis digitaal ontwerp van ons. Ben je tevreden? Dan ontvang je de gepersonaliseerde theedozen snel op het gewenste adres. De verwachte levertijd geven we aan bij ieder product. Dat is handig! Kies je favoriete theedoos, geef je voorkeuren aan en wij regelen de rest.