Thermosbekers bedrukken

Thermosbekers houden je drankje extra lang warm of koud. En dat zorgt ervoor dat deze bekers zo populair zijn om mee te nemen onderweg. En wat als wij deze thermosbeker bedrukken met jouw logo? Dan gaat je merk letterlijk overal mee naartoe! Laat thermosbekers bedrukken met logo als merchandise of geef een bedrukte thermosbeker aan je medewerkers, zodat ze onderweg lekker kunnen genieten van hun drankje. Een praktisch geschenk waar ze sowieso heel blij mee zijn! Met de bedrukte thermosbekers draag je ook nog eens een steentje bij aan het milieu doordat ze herbruikbaar zijn. Genoeg voordelen dus!

Naast thermosbekers bedrukken ​wij ook ​kartonnen koffiebekers of koffiemokken met logo. Wij zorgen er altijd voor dat jouw logo of bedrijfsnaam er perfect op staat.

Verschillende soorten thermosbekers bedrukken

Laat je verrassen door een breed assortiment bij Pinkcube als het gaat om thermosbekers bedrukken. Je hebt de keuze uit thermosbekers in verschillende varianten en van verschillende materialen. Denk bijvoorbeeld aan aardewerk, ABS, keramiek, metaal, rvs of bamboe. Laat een dubbelwandige, extra geïsoleerde thermosbeker bedrukken zodat de drankjes extra lang warm of koud blijven. Aan de linkerkant filter je eenvoudig op de warmhoudtijd of juist de koudhoudtijd. Thermosmokken bedrukken in kleine oplage? Ook dat is mogelijk! Dit maakt het toegankelijk om thermosmokken te laten bedrukken door zowel particulier als bedrijf. Wij bedrukken al vanaf 5 stuks, maar 10 stuks, 50 stuks of meer is natuurlijk mogelijk.

Populaire rvs thermosbeker: Contigo Westloop

Populair in het assortiment van Pinkcube is de Contigo Westloop thermosbeker. Dit is een thermosmok met een speciale AutoSeal knop, die automatisch sluit nadat je een slokje hebt genomen. Deze rvs mokken bedrukken wij natuurlijk ook naar wens met jouw logo. Een mooie gravering in één kleur. Een aanrader als je geen keuze kunt maken uit de diverse thermosbekers in het aanbod van Pinkcube!

Thermosbekers laten bedrukken met logo, tekst of foto

Bij iedere thermo mok of beker staat duidelijk aangeven wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn. Dit varieert van een gravering in één kleur tot een bedrukking in 4 kleuren of meer. Thermosbeker bedrukt in full colour? Ook dat is mogelijk! Een thermosbeker met foto bedrukken is zelfs een optie. Filter aan de linkerkant op de thermosbekers die wij full colour bedrukken met foto. Thermosbekers met logo of foto personaliseren? Wat je ook kiest: wij zorgen altijd voor een mooie bedrukking.

Moeiteloos en snel bedrukte thermosbekers bestellen

Juiste artikelen gevonden? Bestel de gekozen thermosbekers moeiteloos en snel door je gekozen product samen te stellen en je logo of bedrijfsnaam te uploaden. Binnen 1 uur krijg je van ons een gratis digitale drukproef ter controle. Zo weten wij zeker dat je tevreden bent over de bedrukte thermosbekers. Naar wens denken we graag met je mee over het perfecte relatiegeschenk of de bedrukte thermosbekers die het beste passen bij jouw wensen. Dat is de service van Pinkcube!