IJskrabbers bedrukken

IJskrabbers bedrukken met logo? De ultieme wintergadget. Regel bedrukte ijskrabbers snel en eenvoudig bij Pinkcube. Binnen 1 uur ontvang je een gratis digitaal ontwerp. Fluitend online bestellen!

Leuk promo-item voor de winter

Niemand houdt ervan om 's ochtend de bevroren ruiten van de auto te moeten krabben. Maar de bedrukte ijskrabbers van Pinkcube maken dat een stuk leuker! Een bedrukte ijskrabber is een goedkoop, praktisch én origineel relatiegeschenk voor je medewerkers, klanten of zakenrelaties dat ook nog eens zorgt voor extra naamsbekendheid. De ontvangers hebben dit item standaard in de auto liggen en doordat je logo erop staat, valt je bedrijf extra goed op! De goedkope ijskrabbers zijn ook ideaal om toe te voegen aan een goodiebag die je uitdeelt tijdens een winterse beurs. Een promotioneel artikel met veel mogelijkheden.

Verschillende soorten ijskrabbers bedrukken

Een ijskrabber is een ijskrabber, denk je misschien. Maar het aanbod van Pinkcube bewijst dat er heel veel verschillende ijskrabbers zijn. Denk aan handschoen ijskrabbers om koude handen te voorkomen, full colour ijskrabbers met een extra opvallende bedrukking of een multifunctionele ijskrabber met parkeerschijf. Daarnaast bedrukken we krabbers in verschillende leuke vormen en kleuren. Dankzij het ruime aanbod is er altijd een juiste match te vinden. En heb je daar hulp bij nodig? Dan staat het team van Pinkcube klaar om je te helpen. We reageren altijd supersnel via chat, mail of telefoon, dus maak daar gebruik van.

Je favoriete ijskrabbers laten bedrukken

Wil je je favoriete ijskrabber laten bedrukken met je logo, tekst of een boodschap? Dat is zo geregeld bij Pinkcube. In één kleur, meerdere kleuren of full colour bedrukken? Per product geven we duidelijk aan wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn. Stel je product samen in een paar eenvoudige stappen en vraag een offerte aan voor de ijskrabbers met logo. Lever je logo aan en we sturen je binnen 1 uur gratis een digitale drukproef. Zo zie je hoe de ijskrabbers bedrukt eruit komen te zien. Pas wanneer jij tevreden bent, starten wij met bedrukken.