IJskrabbers bedrukken

IJskrabbers bedrukken met logo? Regel het eenvoudig en snel op Pinkcube.nl. IJskrabbers en auto accessoires voor het winterseizoen bedrukt met uw logo vanaf 25 stuks en al geleverd vanaf 5 werkdagen.

Tijdens de wintermaanden kan een ijskrabber niet ontbreken. Dit functionele geschenk heeft iedereen standaard in de auto liggen, waardoor het als een uiterst geschikt promotieartikel dient. Bedruk uw unieke logo of tekst op de ijskrabber en geef dit tijdens de koude dagen aan uw klanten, medewerkers of zakenrelaties. Bij Pinkcube hebben wij verschillende soorten ijskrabbers. Kies uit één van onze subcategorieën voor de verschillende artikelen die wij op voorraad hebben. U kunt direct gratis een digitaal ontwerp opvragen. Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft. Wij helpen u graag verder!

IJskrabbers bedrukken met logo

Alleen al om die reden is een ijskrabber een leuk relatiegeschenk. Want houdt de winter wat langer aan dan wordt hij ook langdurig en dagelijks gebruikt. Reclame voor uw bedrijf door een ijskrabber met logo te bedrukken, is dus geen luxe, maar een mooi en effectief PR-middel. Zeker wanneer het een wat groter model is dat we voor u bedrukken met logo en dat wekenlang dagelijks van pas komt. Functioneert de ijskrabber goed, dan komt dat uw bedrijf zeker ten goede. Iedere niet bedrukte ijskrabber is daarom een potentieel reclamegebied.

Bedrukte ijskrabbers

Wanneer het begint te vriezen, worden heel wat Nederlanders zenuwachtig want de vraag is wanneer ze kunnen schaatsen. Tegelijkertijd staat een groot deel van de bevolking al vroeg in de ochtend de autoruiten vrij te krabben. Dat is het moment waarop velen er achter komen dat ze of geen ijskrabber hebben of dat die eigenlijk vorig jaar al overleden was.

Een zomers geschenk?

Tja, een ijskrabber is niet direct een relatiegeschenk voor de zomer. Althans dat denken velen. Is dat ook zo? Dat zal geheel afhankelijk zijn van wat u graag wilt bereiken. Wij kunnen u op velerlei manieren ondersteunen om uw bedrijf of product te promoten. Dat is een ijskrabber voor de wat koudere momenten en dat kan een Baseball - of een Truckercap voor de zonnige momenten zijn. Alles geheel afhankelijk van uw klantenkring. Dat kan variëren van kindercaps tot hoeden. Van zonnekleppen tot bandana's. Geheel naar uw wens en steeds bedrukt met uw logo.

IJskrabber met opdruk

Wilt u continu in beeld blijven bij uw klanten en in beeld komen bij potentiële klanten dan is een mooi pakket denkbaar. Een all season pakket, waarin u uw relatie meerdere producten cadeau doet. Bijvoorbeeld een combinatie van een bedrukte paraplu, een cap of hoed en een ijskrabber. Voor ieder weertype een oplossing. Dat is uw boodschap: “wij hebben voor uw probleem altijd een oplossing”. Dit mag u ook van ons bedrijf verwachten. Dat wij alles op alles zullen zetten om uw wensen en uw verwachtingen tegemoet te komen met mooie producten. We nodigen u dan ook graag uit eens rond te kijken en uw keuze of keuzes te bepalen. Uiteraard kunt u met uw vragen altijd bij ons terecht en uiteraard zullen wij onze offerte altijd gestand doen.

Concurrerend en snel bedrukken

Bij ons bent u verzekerd van een prima kwaliteit tegen een scherpe prijs, zodat u uw relaties tegemoet kunt treden met een mooi product, dat niet iets is wat men overal wel krijgt, maar dat er verzorgd uit ziet. Dat van een goede kwaliteit is en dat uw bedrijf overal onder de aandacht brengt. Want je zult maar ‘s ochtends bij de auto met bevroren ramen staan en je hebt geen ijskrabber. Dat zijn van die momenten waarop uw cadeau, uw ijskrabber en wie weet, bij een koude wind ook de baseball cap, van grote waarde zullen zijn. De gebruiker neemt ongemerkt uw naam en logo weer even in zich op en dat is reclame die zijn geld absoluut waard is.