Toon filters

Bedrukte Voorruitfolie met uw eigen logo of foto

Geen zin om te krabben? Of u wilt het maximale uit uw marketingbudget halen met een winterproduct waar uw logo op staat. Dan moet u zeker eens nadenken over deze anti-vries winterschermen. De voorruitfolie plaatst u eenvoudig op de voorruit van de auto. Zo bevriezen uw ramen niet en hoeft u niet/nauwelijks te krabben. Doordat de schermen te bedrukken zijn tot full colour en op straat zichtbaar zijn, bereikt u het maximale effect om uw bedrijfsnaam of product kenbaar te maken. Bedrukte autoruitfolie is dus een perfect reclamemiddel in de winter!

Vergelijk
Toon prijs
3 artikelen
Sorteer op:

Voorruitfolie bedrukken

U bent op zoek naar een relatiegeschenk met een zichtbaarheid die boven het gemiddelde ligt. In dat geval moet u zeker onze bedrukte voorruitfolie overwegen. Verspreid over de voorruit van personenwagens of zelfs vrachtwagens zal uw voorruitfolie met logo immers gemakkelijk meer opvallen dan de gemiddelde give-away.

De kans is ook groter dan gemiddeld dat hij daarbij door meerdere mensen zal worden opgemerkt - ook mensen die zich buiten uw relatiekring bevinden. Zo kunt u uw merk aanzienlijk aan naambekendheid en visibiliteit laten winnen. En natuurlijk doet u uw relaties zelf ondertussen ook gewoon een enorm plezier. Wanneer de nood het hoogst is, kent men immers zijn vrienden en deze voorruitfolie zal uw vrienden ongetwijfeld vaak uit de nood helpen.

Voorruitfolie bedrukken met eigen logo

Voorruitfolie bedrukken is met ons vakmanschap bovendien een koud kunstje. Door onze unieke methode garanderen wij u niet alleen de meest goedkope voorruitfolie; wij zorgen ook voor een kwaliteitsvolle, maar betaalbare opdruk - zelfs in een kleine oplage. Bij ons bent u dus altijd zeker van de beste kwaliteit voor de goedkoopste prijs. Wat meer is: bij ons hoeft uw voorruitfolie met opdruk allerminst een toekomstdroom te zijn.

Wij bieden u niet enkel betaalbare kwaliteit, maar ook snelheid. Snel voorruitfolie bedrukken betekent voor ons bijvoorbeeld: een correcte offerte afleveren binnen de twee minuten na de aanvraag. Snel betekent voor ons ook de onmiddellijke verwerking van uw bestelling. Voorruitfolie laten bedrukken, dat doet u dus gegarandeerd het best bij ons. Aarzel daarom niet langer en vraag nu nog de offerte aan voor uw voorruitfolie met bedrukking.