Toon filters
Categorieën
Kleur
Levertijd
  • 5 - 10 werkdagen 5
  • 10 - 15 werkdagen 2
  • > 15 werkdagen 2

Autoruit antivries deken bedrukken

Geen zin om te krabben? Wij kennen het allemaal. Voorruitfolie bedrukken met uw eigen logo kan eenvoudig worden geplaatst op de voorruit van de auto. Zo bevriezen de ramen niet en hoeft u niet tot nauwelijks meer te krabben. Doordat het anti ijsdeken voorruit te bedrukken is tot full colour en op straat zichtbaar zijn, bereikt u het maximale effect om uw bedrijfsnaam of product te promoten. Bedrukte autoruit beschermers en voorruitfolies zijn dus het perfecte reclamemiddel voor in de winter!
Vergelijk
Toon prijs
9 artikelen
Sorteer op:

Winterschermen bedrukken met uw logo

Winterschermen, ook wel voorruitfolies, beschermen de voorruit van de auto tijdens de koude wintermaanden. Bedruk het winterscherm met uw logo en het dient als een mooi reclamedoek.

Door het opvallende, grote oppervlak, dienen vriesdekens uitstekend als reclamemiddel. Daarnaast bespaart u uw klanten ‘s ochtends tijd doordat ze nooit meer hoeven te krabben. Een ideaal geschenk voor in de winterdus!

Daarom bestelt u bedrukte antivries schermen voor uw auto bij Pinkcube!

Bij Pinkcube maken wij het u als klant graag makkelijk. We streven ernaar het bestellen van winterscherm met logo zo eenvoudig mogelijk te maken. Want wees eerlijk; liever besteedt u niet te veel tijd aan het bestellen van promotieartikelen. Bij ons is bestellen een eitje. Met onze eenvoudige configurator stelt u uw winterscherm met logo geheel naar eigen wens samen. U kunt direct online bestellen of eerst een vrijblijvende offerte aanvragen. In beide gevallen sturen wij u eerst een digitaal ontwerp toe en gaan we pas drukken als u 100% tevreden bent. Tot slot houden we u in uw klantaccount altijd netjes op de hoogte van de status van uw bestelling. Onze belofte is niet voor niks: Moeiteloos het mooiste resultaat.