Snijplanken bedrukken

Verras je medewerkers, klanten of relaties met een bedrukte snijplank met logo: een persoonlijk en praktisch cadeau cadeau voor in de keuken. Pinkcube heeft een heel ruim assortiment met snijplanken van verschillende materialen. Van houten snijplanken tot bamboe snijplanken of roestvrij staal: ontdek de verschillende kleuren snijplanken die wij bedrukken of graveren. Een leuk geschenk voor in de keuken met volop ruimte voor het logo of een andere boodschap.

Naast bedrukte snijplanken leveren we nog veel meer leuke kookgeschenken, zoals schorten met logo . Wat je ook bestelt, wij zorgen er altijd voor dat het logo er perfect op staat. Moeiteloos het mooiste resultaat!
import { debounce } from "lodash"; ^^^^^^^^ SyntaxError: Named export 'debounce' not found. The requested module 'lodash' is a CommonJS module, which may not support all module.exports as named exports. CommonJS modules can always be imported via the default export, for example using: import pkg from 'lodash'; const { debounce } = pkg; at ModuleJob._instantiate (internal/modules/esm/module_job.js:124:21) at async ModuleJob.run (internal/modules/esm/module_job.js:179:5) at async Loader.import (internal/modules/esm/loader.js:178:24)

Waarom snijplanken bedrukken?

Koken staat voor veel mensen gelijk aan een momentje van ontspanning. Het kan je hobby zijn of niet: het is iets waar we bij elkaar opgeteld toch veel tijd aan besteden. Een snijplank is voor veel mensen een dagelijks gebruikt item in de keuken. Denk aan het snijden van kaas, fruit, groenten of rauw vlees. Maar de bedrukte snijplank is ook ideaal om te gebruiken als serveerplank of borrelplank. Een onmisbaar item in iedere keuken. Laat een snijplank bedrukken met logo en je merk komt vaak in beeld bij de ontvangers. Een gepersonaliseerde snijplank met het logo, een naam of een andere boodschap is een leuk relatiegeschenk voor een brede doelgroep.

Verschillende materialen

Misschien denk je al snel aan een houten snijplank, maar er zijn nog zoveel meer mogelijkheden qua materiaal. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bamboe snijplank? Slijtvast, licht van gewicht en minder vatbaar voor scheuren dan een houten snijplank. Een goede keuze als het gaat om goedkope snijplanken van goede kwaliteit. Kunststof snijplanken van polypropyleen behoren ook tot de keuzemogelijkheden. Een snijplank met een rondlopende groef of een rechthoekige snijplank? Bij Pinkcube vind je alle kleuren, soorten en maten. Hulp nodig bij de keuze? Geen enkel probleem. Het team van Pinkcube staat in de startblokken om je verder te helpen.

Snijplanken laten bedrukken of graveren?

Snijplanken bedrukt of gegraveerd met logo? Een gravering zorgt voor een extra luxe uitstraling, waar een bedrukking in meerdere kleuren mogelijk is. Wij geven bij ieder product duidelijk aan wat mogelijk is qua opdruk. Binnen 1 uur na het bestellen van de bedrukte snijplanken ontvang je bovendien van ons een gratis digitale proefdruk. Na akkoord starten wij pas met het de snijplanken graveren of bedrukken. Zo weten wij altijd zeker dat jij tevreden bent.