Toon filters
Categorieën
Kleur
Levertijd
  • 3 - 5 werkdagen 6
  • 5 - 10 werkdagen 6
  • 10 - 15 werkdagen 15
  • > 15 werkdagen 15
Materiaal
  • 100% gerecycled PET 2
  • ABS plastic 2
  • Kunststof 8
  • Metaal 2
  • Plastic 1
  • Tin 1

Lippenbalsems bedrukken

Bent u op zoek naar gepersonaliseerde lippenbalsem? Laat dan deze lippenbalsem dan bedrukken via Pinkcube. Dit promotieartikel kunt u zowel in de zomer als wintermaanden weggeven. In de zomer vanwege uitdroging door langdurige blootstelling aan uv-licht en in de wintermaanden door de koude en gure wind die vocht uit de lippen laat verdampen. Kortom, een bedrukte lippenbalsem stick als promotieartikel is niet seizoensgebonden. Daarnaast is lippenbalsem met logo een product dat dagelijks meermaals wordt gebruikt en bovendien lang meegaat. Het is een compact promotieartikel dat tevens lang te gebruiken is. Daardoor zal de ontvanger langer met uw merk geconfronteerd worden. Wilt u meer weten over lippenbalsems bedrukken? Vraag dan een offerte aan of vraag onze productexperts naar de mogelijkheden.

Naast gepersonaliseerde lippenbalsem, hebben wij ook andere beauty producten in ons assortiment. Neem eens een kijkje tussen onze bedrukte wellness artikelen . Heeft u een een lippenbalsem gevonden die past bij uw wensen? Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op indien u er zelf niet helemaal uit komt. Wij helpen u graag verder.
Vergelijk
Toon prijs
42 artikelen
Sorteer op:

Bedrukte lippenbalsems met uw logo

Een lippenbalsem stick is een leuke give-away aan zakenrelaties of klanten. Bij Pinkcube zijn lippenbalsems al te bestellen vanaf 50 stuks en te leveren vanaf 5 werkdagen. De lippenbalsems kunt u bedrukken met uw eigen logo, kleuren of huisstijl. Wilt u uw slogan of pay-off er bij op? Ook dat is mogelijk. Schroom niet om contact op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden van onze lippenbalsems en de bedrukking er van.

Waarom lippenbalsems laten bedrukken?

Zowel in de zomer- als in de wintermaanden is het belangrijk de lippen een goede verzorging te bieden. Succes gegarandeerd wanneer u ervoor kiest lippenbalsems weg te geven als promotieartikel. Het geeft uw bedrijf of organisatie een boost aan naamsbekendheid, gezien het dagelijks een veelgebruikt artikel is.

Lippenbalsems voor elke gelegenheid

Lippenbalsems zijn een ideale give-away op beurzen of bij evenementen. Een artikel met lage kosten, maar een groot plezier. Heeft u een wintersport-uitje op de planning staan? Lippenbalsems zijn dan hét geschenk wat u kan meegeven aan uw medewerkers. Bent u werkzaam binnen de beautybranche? Ook dan is de verzorging van de lippen belangrijk. Verras uw medewerkers, klanten of zakenrelaties met een lippenbalsem bedrukt met eigen logo en succes is gegarandeerd.

Verschillende soorten lippenbalsem bedrukken

Bij Pinkcube hebben we verschillende soorten lippenbalsem, voor elk wat wils. Wanneer u liever iets unieks zoekt, kijk dan eens bij onze lippenbalsems met smaak of ga voor een lippenbalsem in een rond potje. Let wel, wij raden bij het bedrukken van een rond potje aan deze niet te bedrukken met tekst, maar met een logo. Het drukoppervlak is kleiner en hierdoor zal tekst niet goed opvallen.