Lippenbalsem sticks bedrukken

Ben je op zoek naar gepersonaliseerde lippenbalsem? Zoek dan niet verder en laat lippenbalsem bedrukken bij Pinkcube. Een leuk product om in de zomer- én de wintermaanden weg te geven. In de zomer beschermt de lippenbalsem tegen uitdroging door langdurige blootstelling aan uv-licht en in de winter zorgt de bedrukte lippenbalsem voor extra verzorging en bescherming tegen de kou en gure wind die de lippen laat uitdrogen. De ontvanger kan dit dus regelmatig gebruiken en daardoor komt de lippenbalsem met jouw logo vaak in het zicht! Vraag gerust een offerte aan, die versturen wij binnen 1 minuut! En onze productexperts staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Wij hebben nog veel meer leuke beautyproducten in ons assortiment. Bekijk bijvoorbeeld onze ​bedrukte wellness artikelen of de ​zonnebrand met logo. Alles voor een optimale verzorging!

Bedrukte lippenbalsems met jouw logo

Een lippenbalsem stick is een leuke giveaway op een beurs of om toe te voegen aan een goodiebag bijvoorbeeld. Pinkcube levert deze al vanaf 25 stuks en met een zeer korte levertijd. Per product zie je direct wat de verwachte levertijd is. Laat de lippenbalsems bedrukken met je logo, naam of een zelfgekozen boodschap. Wij sturen je binnen 1 uur na de bestelling een digitaal ontwerp van de bedrukte lippenbalsems. Zo zorgen wij ervoor dat je sowieso tevreden bent over de bedrukking.

Een goedkope giveaway

Lippenbalsems zijn een relatief goedkope giveaway met een groots effect. Heb je een wintersportuitje op de planning staan met je bedrijf? Geef de medewerkers een leuke goodiebag met een lippenbalsem. Of gebruik het als gratis weggevertje in de winkel in de zomer- of winterperiode. De ontvangers nemen de lippenbalsem en daarmee ook je logo overal mee naartoe.

Ontdek de mogelijkheden

Op deze pagina zie je alle mogelijkheden voor een lippenbalsem met logo. Kies je favoriete vorm, favoriete kleur of misschien wel je favoriete smaak. Zo ontwerp je je eigen lippenbalsem! Neem gerust contact op als je hulp nodig hebt bij de keuze van het juiste product. Wij denken graag met je mee.