Toon filters
Categorieën
Kleur
Levertijd
  • 3 - 5 werkdagen 2
  • 5 - 10 werkdagen 7
  • > 15 werkdagen 2
Materiaal
  • ABS plastic 2
  • Kunststof 2
  • Plastic 1
  • Tin 1

Lippenbalsem bedrukt met uw eigen logo

Bent u op zoek naar lippenbalsems die u kunt bedrukken met uw eigen logo? Dan bent u bij Pinkcube aan het juiste adres. Zowel in de zomer- als in de wintermaanden is het belangrijk de lippen een goede verzorging te bieden. Dit maakt lippenbalsems een uiterst geschikt promotieartikel voor uw bedrijf of organisatie, gezien het dagelijks een veelgebruikt artikel is. Verras uw medewerkers, klanten of zakenrelaties met een lippenbalsem bedrukt met eigen logo en succes is gegarandeerd. Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op indien u er zelf niet helemaal uit komt. Wij helpen u graag verder.

Vergelijk
Toon prijs
13 artikelen
Sorteer op:

Bedrukte lippenbalsems met uw logo

Een lippenbalsem is een leuke give-away aan zakenrelaties of klanten. Bij Pinkcube zijn lippenbalsems al te bestellen vanaf 50 stuks en te leveren vanaf 4 werkdagen. De lippenbalsems kunt u bedrukken met uw eigen logo, kleuren of huisstijl. Wilt u uw slogan of pay-off er bij op? Ook dat is mogelijk. Schroom niet om contact op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden van onze lippenbalsems en de bedrukking er van.

Waarom lippenbalsems laten bedrukken?

Zowel in de zomer- als in de wintermaanden is het belangrijk de lippen een goede verzorging te bieden. Succes gegarandeerd wanneer u ervoor kiest lippenbalsems weg te geven als promotieartikel. Het geeft uw bedrijf of organisatie een boost aan naamsbekendheid, gezien het dagelijks een veelgebruikt artikel is.

Lippenbalsems voor elke gelegenheid

Lippenbalsems zijn een ideale give-away op beurzen of bij evenementen. Een artikel met lage kosten, maar een groot plezier. Heeft u een wintersport-uitje op de planning staan? Lippenbalsems zijn dan hét geschenk wat u kan meegeven aan uw medewerkers. Bent u werkzaam binnen de beautybranche? Ook dan is de verzorging van de lippen belangrijk. Verras uw medewerkers, klanten of zakenrelaties met een lippenbalsem bedrukt met eigen logo en succes is gegarandeerd.

Verschillende soorten lippenbalsem bedrukken

Bij Pinkcube hebben we verschillende soorten lippenbalsem, voor elk wat wils. Wanneer u liever iets unieks zoekt, kijk dan eens bij onze Lippenbalsems met smaak of ga voor een Lippenbalsem in een rond potje. Let wel, wij raden bij het bedrukken van een rond potje aan deze niet te bedrukken met tekst, maar met een logo. Het drukoppervlak is kleiner en hierdoor zal tekst niet goed opvallen.