Toon filters
Categorieën

Bedrukte Boodschappentassen

Bent u opzoek naar een unieke give-away welke uw klanten of relaties ook veel gaan gebruiken? Dan is een boodschappentas laten bedrukken misschien wel iets voor u. Onze boodschappentassen met logo van perfecte kwaliteit kunt u helemaal naar wens laten vormgeven. Zo kunt u voor lange of korte hengsels kiezen, woven of non-woven of de boodschappentas laten bedrukken in full colour met het logo van uw bedrijf of vereniging. Daarnaast is het ook mogelijk om een opvouwbare boodschappentas, een big shopper of een coated tas te bestellen die we precies zo kunnen vormgeven zoals u dat wilt. Ook voor een heldere en scherpe prijs.
Vergelijk
Toon prijs
75 artikelen
Sorteer op:

Bedrukte boodschappentas met eigen logo

Wilt u snel een boodschappentas bedrukken? Ook dat is voor ons geen enkel probleem. Binnen enkele minuten nadat we uw aanvraag hebben ontvangen, krijgt u van ons een heldere offerte per e-mail. Het is ook geen probleem om bedrukte boodschappentassen in een kleine oplages te bestellen.

Bedrukte boodschappentas als relatiegeschenk

Bedrukte boodschappentas als relatiegeschenk? Veel relatiegeschenken belanden bij uw relaties in de kast of la. Dit komt vooral omdat veel van deze geschenken niet altijd even praktisch zijn in het dagelijkse gebruik. Door een opvouwbare boodschappentas te bedrukken kunt u er bijna zeker van zijn dat uw relatie hier ook wat aan heeft. Een aantrekkelijke boodschappentas met opdruk zal uw relatie dan ook veel sneller als boodschappentas gaan gebruiken.

Snel een offerte voor boodschappentas met bedrukking

De boodschappentas met bedrukking zorgt niet alleen voor een leuke verrassing bij uw relaties maar tevens voor exposure van uw merk of logo. Op deze manier kunt u ook nog van de zakelijke voordelen van uw relatiegeschenk genieten. Wilt u ook een boodschappentas laten bedrukken? Vraag dan snel een offerte bij ons aan. Wij beloven dat u binnen enkele minuten een correcte, passende en duidelijke offerte van ons heeft ontvangen per e-mail.