Big Shoppers bedrukken

Een big shopper biedt alle ruimte voor het meenemen van veel boodschappen of andere producten. En dat zorgt ervoor dat ze zo gewild zijn. En een belangrijk voordeel voor bedrijven die de big shoppers laten bedrukken met logo: de tassen hebben volop ruimte voor het logo! Ben je op zoek naar een bedrukte shopper, helemaal naar jouw smaak gemaakt? Dan ben je bij Pinkcube aan het juiste adres. Wij hebben shopping bags in allerlei kleuren en formaten. En het ontwerpen en bestellen van je favoriete shoppers is echt een fluitje van een cent.

Shoppers bedrukken met logo, naam of een andere opdruk? Jij mag het zeggen. Kijk ook eens naar de tassen in andere modellen zoals de ​bedrukte rugzakken of ​schoudertassen met logo. En als je vragen hebt over de mogelijkheden, staat het team van Pinkcube klaar voor je. Maak gebruik van de chatfunctie, bel of mail: we reageren supersnel.

Volop mogelijkheden met shoppers

Ben je de eigenaar van een winkel en wil je je klanten een goed alternatief bieden voor de plastic winkeltassen die al snel in de vuilnisbak belanden? Of ben je op zoek naar een praktisch geschenk met volop ruimte om te vullen met andere leuke geschenken? Laat een big shopper bedrukken met logo en je hebt een slim promotiemiddel voor jouw bedrijf te pakken. Van goedkope big shoppers tot meer premium shoppers met een luxe uitstraling: wij hebben een breed aanbod. Zo’n shopping bag bedrukken we in 1 of meer kleuren of zelfs een full colour bedrukking. Per shopper staat duidelijk aangegeven wat de opdrukmogelijkheden zijn.

Goed voor het milieu

Veel consumenten gebruiken tegenwoordig big shoppers voor hun dagelijkse boodschappen of het vervoeren van spullen. De ‘gewone’ plastic tassen kent iedereen, maar het blijkt dat deze al snel in de vuilnisbak verdwijnen, kapot gaan en slecht voor het milieu zijn. Laat een herbruikbare shopper bedrukken en je hebt dus meerdere vliegen in één klap. Een stevige tas, waarmee je een steentje bijdraagt aan een beter milieu en zorgt voor extra zichtbaarheid van je merk. Overigens zijn er ook bedrukte big shoppers verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder ook extra duurzame materialen zoals jute of gelamineerde big shoppers van gerecycled plastic. Goed om te overwegen bij de keuze van zo’n bedrukte shoppers.

Big shoppers met logo in een paar stappen

Zo’n mooie big shopper tas bedrukken wij graag voor je. En jij hoeft daar weinig moeite voor te doen. Selecteer de gewenste tas en stel je product samen in een paar eenvoudige stappen. Kies je kleur, aantal kleuren opdruk en het aantal stuks (kleine oplage of grote oplage). Je ziet direct wat de verwachte levertijd is en binnen 1 uur na het aanvragen krijg jij van ons een digitaal ontwerp. Zo zie je hoe wij de big shoppers bedrukken en zo weten wij zeker dat je tevreden bent over het resultaat.