Toon filters

Bedrukte Big Shoppers

Bent u op zoek naar een bedrukte shopper, helemaal naar uw smaak gemaakt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons is het namelijk mogelijk om bedrukte big shoppers te bestellen en te ontwerpen in de stijl van uw merk. U kunt hier dan bijvoorbeeld denken aan big shoppers met logo, big shoppers met opdruk of shoppers met naam. Er is veel mogelijk. Bent u nieuwsgierig naar andere mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice via de chatfunctie, telefoon of e-mail. Wilt u meer weten over andere modellen tassen? Bekijk dan alternatieven voor plastic tassen, luxe rugzakken of bedrukte katoenen tassen.
Vergelijk
Toon prijs
12 artikelen
Sorteer op:

Bedrukte Big Shoppers met logo

Big shoppers worden tegenwoordig veel gebruikt door consumenten om gemakkelijk boodschappen mee te doen of spullen mee te vervoeren. Het is daarom een mooie mogelijkheid om via deze weg reclame voor bijvoorbeeld uw bedrijf aan te maken. "Gewone" plastic tasjes kent iedereen natuurlijk al, maar het blijkt dat deze al snel in de prullenbak verdwijnen, kapot gaan en slecht voor het milieu zijn. Bij de big shopper zal dit niet het geval zijn. Ook is een big shopper een leuk idee voor een relatiegeschenk. Een big shoppers relatiegeschenk is een nuttig cadeau, dat snel gebruikt zal gaan worden en niet ergens in een hoekje van de kast zal belanden. Wanneer u een gewenste opdruk voor ogen heeft, dan kunt u deze per email naar ons toesturen. Wij kunnen dan in een paar minuten al een offerte naar u toesturen, zodat u precies weet waar u aan toe bent en of het naar uw wens is. Per slot van rekening moet de big shopper helemaal naar uw ideeën gemaakt gaan worden.

Mogelijkheden van bedrukte Big Shoppers

Bij ons is er dus vanalles mogelijk op het gebied van de bedrukking van de big shoppers. Maar er is ook veel mogelijk wanneer u naar de levertijd kijkt. Wilt u bijvoorbeeld de big shoppers op korte termijn al geleverd hebben? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen namelijk snel big shoppers bedrukken.

Bedrukte Big Shoppers in grote oplages

Bij ons kunt u uiteraard big shoppers in grote oplages laten maken, maar het is ook mogelijk om big shoppers in een kleine oplage te realiseren. Wilt u bijvoorbeeld een kleine oplage hebben voor een speciale actie of een congres, dan kunt u bij ons prima terecht.

Diverse afmetingen en ruimte keuze Big Shoppers

Op de website vindt u een ruime keuze aan big shoppers. Ze zijn er in duurdere uitvoeringen, maar ook goedkope big shoppers zitten in ons assortiment. U kunt dus altijd wel een big shopper vinden die binnen uw budget past. Kijk daarom eens rustig in ons assortiment naar alle big shoppers die we voor u kunnen bedrukken. Heeft u uw keuze al kunnen maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op, en laat ons uw wensen weten. Wellicht dat u uw eigen big shoppers volgende week al in huis hebt!