Documententassen bedrukken

Je gaat naar een klant toe en je wilt even snel wat documenten meenemen. Maar je wilt wel netjes voor de dag komen en niet met een paar losse vellen papier onder je arm. De oplossing: een documententas. Pinkcube biedt de mogelijkheid om een praktische documententas te laten bedrukken met logo. Een origineel relatiegeschenk of geschenk voor je medewerkers. Een professionele manier om documenten mee te nemen én een slimme manier om te zorgen voor extra zichtbaarheid van je merk.

Als je de documententassen op deze pagina ziet, dan ontdek je dat er heel veel keuzemogelijkheden zijn voor een bedrukte documententas. Een losse sleeve of een tas met ruimte voor je laptop? We hebben het allemaal. Naast documententassen bedrukken we ook ​documentenmapjes met logo en ​schrijfmappen met logo.

Alles over de bedrukking

Wij vertellen je graag alles over het bedrukken van de documententassen. Per tas zie je wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn. Dat varieert van een bedrukking in 1 kleur tot 6 kleuren of full colour. We laten ook zien wat de maximale drukafmeting is. En om je een goede indruk te geven hoe we de documententassen bedrukken, ontvang je binnen 1 uur na het aanvragen van een offerte een digitaal ontwerp. Zo weten wij zeker dat je uiteindelijk tevreden bent over de geleverde documententassen.

Eenvoudig & snel bestellen

Dat bestellen bij Pinkcube een fluitje van een cent is, ontdek je meteen als je je favoriete documententas laat bedrukken. Je klikt op het product, stelt het product samen door je voorkeuren aan te geven, vraagt een offerte aan, upload je logo en ‘that’s all’. Wij regelen de rest voor je. Na goedkeuring van het digitale ontwerp gaan we direct aan de slag. De verwachte levertijd staat aangegeven bij iedere documententas. Zo weet je waar je aan toe bent. Dus wacht niet te lang en start snel met bestellen!