Schrijfmappen bedrukken

Met een mooie schrijfmap komt iedereen goed voor de dag op zakelijke afspraken. Wat als op die mooie schrijfmap jouw logo staat? Laat schrijfmappen bedrukken en zet het in als relatiegeschenk of cadeau voor je medewerkers. Er is volop ruimte voor je logo, waardoor je merk goed zichtbaar is. Een goede manier om te zorgen voor extra promotie!

Combineer de bedrukte schrijfmappen met een ​luxe pennenset met logo en een ​bedrukt notitieboek. Een compleet en praktisch geschenk, waar de ontvangers goed mee voor de dag komen.

Bedrukte schrijfmap als krachtig visitekaartje

Heb je een eerste kennismaking met een nieuwe klant? Of een ander zakelijk gesprek, waarbij je een goede indruk wilt achterlaten? Geef een bedrukte schrijfmap met logo en je laat een krachtig visitekaartje achter. Je bedrijfsnaam blijft goed hangen bij de ontvanger. Een leuke manier om te zorgen voor meer naamsbekendheid. Qua materialen voor de schrijfmap heb je bijvoorbeeld de keuze uit leer, kunstleer, microvezel, PET, polyester of PVC. Maak de schrijfmap zo luxe als je zelf wilt. Je filtert heel eenvoudig aan de linkerzijde op het gewenste materiaal. Kies, klik en klaar!

Schrijfmap met logo laten bedrukken

Een schrijfmap met logo laten bedrukken is bij Pinkcube heel makkelijk. Kies je product, doorloop de verschillende stappen in het formulier en wij regelen de rest. Binnen 1 uur na de bestelling ontvang je van ons een digitale drukproef ter controle. Eerst een offerte ontvangen is ook mogelijk en die heb je binnen 1 minuut al in je mailbox. Schrijfmappen bedrukken in kleine oplage? Dat is mogelijk vanaf 15 stuks. De minimale afname en de verwachte levertijd staan duidelijk aangegeven bij ieder product. Bij Pinkcube is het bestellen van bedrukte schrijfmappen écht een fluitje van een cent.