Goedkope katoenen tassen bedrukken

Ben je op zoek naar een goedkope promotionele tas van goede kwaliteit? Dan zijn de goedkope katoenen tassen in het aanbod van Pinkcube een goede keuze. Katoen is licht van gewicht, soepel en sterk. Daardoor is het een populaire stof voor veel producten, waaronder katoenen tassen die we goedkoop voor jou bedrukken met logo, tekst of een andere opdruk.

Ben je op zoek naar nog meer katoenen producten? Kijk dan eens naar de ​katoenen rugzakken met logo en de ​bedrukte katoenen shoppers. Genoeg keuze als het gaat om producten van dit mooie materiaal.

De kwaliteit van de tassen

Wij bieden goedkope katoenen tassen in verschillende kwaliteiten, van extra lichte kwaliteit (100 g/m2) tot iets zwaardere kwaliteit (150 g/m2). Dit is het aantal gram per m2 katoen. Hoe hoger dit getal, hoe zwaarder de tas (afhankelijk van de grootte). Per product staat dit duidelijk aangegeven. Wil je de tas in het echt zien en voelen? Vraag een offerte aan en geef aan dat je graag een sample ontvangt. Bekijk voor meer informatie de pagina over het ​aanvragen van een sample.

Bestel je favoriete katoenen tas

Op deze pagina zie je welke goedkope katoenen tassen wij bedrukken. Natuurlijk bieden wij tassen in de kenmerkende natuurlijke, lichte kleur. Maar we hebben katoenen tassen in nog veel meer kleuren. Per tas staat duidelijk aangegeven welke kleuren beschikbaar zijn en wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn. Hulp nodig bij de keuze voor de perfecte tas? Neem dan gerust contact op. Wij reageren supersnel via chat, mail of telefoon. Je favoriete tas gekozen? Dan is bestellen een fluitje van een cent! Binnen 1 uur sturen we een digitaal ontwerp en na akkoord gaan wij aan de slag met bedrukken.