Katoenen rugzakken bedrukken

Een leuk én praktisch promotieartikel: dat zijn onze bedrukte katoenen rugzakken. Handig voor evenementen, congressen, conferenties, bruiloften of als gift aan de klanten in je winkel. Maar ook ideaal om in te zetten als relatiegeschenk en te vullen met een aantal producten. De katoenen rugzak gaat mee op reis, naar het strand, tijdens het sporten of voor een kleine boodschap. En zo maakt de drager meteen reclame voor jouw merk!

Laat katoenen rugzakken bedrukken bij Pinkcube en we zorgen ervoor dat jouw logo en/of boodschap er perfect op staat. Bij ons heb je de keuze uit verschillende katoenen zakjes met veel ruimte voor de bedrukking. Kijk ook eens naar onze andere ​duurzame relatiegeschenken, zoals ​eco bidons en stel een leuk duurzaam geschenk samen.

Je eigen ontwerp op een katoenen zakje

Katoenen zakjes of rugzakje bedrukken? Pinkcube regelt het. Wij bedrukken deze naar wens met je logo, een boodschap of een ander eigen ontwerp. Per soort katoenen zak geven we aan wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn. In sommige gevallen is zelfs een full colour bedrukking mogelijk. We geven ook aan wat de opdruklocatie en -afmeting is. Heb je daar vragen over? Neem gerust contact op met het team van Pinkcube. We reageren supersnel via telefoon, mail of chat.

Kies, klik en klaar

Het bestellen van je bedrukte katoenen rugzakken is echt een fluitje van een cent bij Pinkcube. Hiervoor neem je de volgende stappen;

  1. 1. Kies je favoriete katoenen rugzak
  2. 2. Stel je product samen: kies de kleur, aantal kleuren opdruk, de bedrukking en het aantal stuks
  3. 3. Vul de gevraagde gegevens in
  4. 4. Vraag een offerte aan
  5. 5. Upload je logo of ander ontwerp


Binnen 1 uur ontvang je van ons een digitaal ontwerp, zodat je ziet hoe wij de katoenen rugzakken bedrukken. Tevreden? Laat het ons weten en wij starten snel met het bedrukken!