Bedrukte laptoptassen, sleeves en tablettassen

Je bedrijf op een slimme manier onder de aandacht brengen? Op zoek naar een zakelijk relatiegeschenk? Laat laptoptassen bedrukken. Een slimme manier voor het promoten van je merk. Geef een bedrukte laptoptas aan je klanten, relaties of medewerkers en vergeet vooral jezelf niet!

Pinkcube levert diverse soorten en maten laptoptassen met logo: van een sleeve voor je laptop tot een luxe tas. Kijk ook eens naar onze andere zakelijke promo items, zoals luxe ​notitieboeken met logo of ​luxe pennen. Wij bieden alles wat nodig is voor het verrassen van je zakelijke relaties.

Verrassend veel keuze

Zoals je op deze pagina ziet, heb je bij Pinkcube verrassend veel mogelijkheden als het gaat om bedrukte laptoptassen. Tassen van verschillende materialen zoals leer, canvas, PU foam, gerecycled PET of microfiber. Een laptop rugzak, schoudertas, handtas of een sleeve: jij hebt de keuze. Kom je er zelf niet uit? Wij staan klaar om te helpen en reageren supersnel via chat, mail of telefoon. Samen kijken we naar het product dat het beste past bij jouw wensen.

Laptoptas bedrukken: zo werkt het

Laptoptassen, sleeves en tablettassen hebben één ding gemeen: ze bieden allemaal volop ruimte voor een mooie bedrukking. Laat laptoptassen bedrukken met logo, een boodschap of een andere opdruk. Per product staat duidelijk aangegeven wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn. Sommige laptoptassen en laptop rugzakken bedrukken wij in full colour en een borduring is soms ook mogelijk. Klik op het product en geef je wensen aan voor de bedrukking. Wij regelen de rest!

Altijd duidelijkheid bij Pinkcube

Wanneer je je bedrukte laptoptassen bestelt bij Pinkcube, weet je altijd waar je aan toe bent. Bij ieder product geven we de verwachte levertijd aan. Wil je een offerte ontvangen? Dit heb je binnen 1 minuut in je mailbox. En 1 uur na de bestelling krijg je van ons een digitaal ontwerp van de laptoptassen met logo. Zo weten wij zeker dat je tevreden bent over het eindresultaat. Wacht dus niet langer en bestel je branded gifts bij Pinkcube.